#wasavinkki – Verkostot vesillä Pirkanmaalla

WasaTalent Pirkanmaan aluepäällikkö Johanna Vihinen haluaa tehtävässään edesauttaa yritysten mahdollisuuksia menestyä ja löytää oikeat osaajat juuri oikeaan aikaan sekä johdattaa sopivankaltainen asiantuntemus sinne, missä sille on tarve. Johannan pitkä tausta elinkeinoelämän toimijoiden parissa on tuonut mukanaan laajan verkoston, mitä hän pääsee hyödyntämään jokapäiväisessä työssään.

”Pirkanmaalla on tällä hetkellä hyvä pöhinä päällä ja aluepäällikkönä seison mielenkiintoisissa saappaissa, kun saan tehdä niin monen paikallisen yrityksen kanssa yhteistyötä sekä seurata kehitystä. Erityisesti nautin päästessäni syventymään entistä tarkemmin yrityksen toimintatapaan ja henkilöstöön. Haluan aidosti ymmärtää yrityksen tilanteen, sillä uutta henkilöä haettaessa on tärkeää sisäistää, minkälainen on yrityksen työkulttuuri ja tapa toimia.”

Jos uuden henkilöstövahvistuksen löytäminen Pirkanmaalla on ajankohtaista, löydät toimistomme Tuomionkirkon kupeesta osoitteesta Erkkilänkatu 9. Tule keskustelemaan ja pallottelemaan ideoita sopivan prosessin aloittamiseksi vaikkapa kahvikupin ääressä. WasaTalent Pirkanmaa Oy on myös liittynyt sekä Pirkanmaan yrittäjien että Tampereen kauppakamarin jäseneksi.

Ota yhteyttä soittamalla 040 0164 379 tai

yhteydenottolomakkeen kautta.

Lisää samasta aiheesta