Digiajan rekrytointi

Digiajan tuomien mahdollisuuksien myötä myös rekrytointiprosessit ovat muuttaneet muotoaan, varsinkin rekrytointikanavien lisääntyessä. Nykyään yhden someen laitetun ilmoituksen avulla voidaan tavoittaa satoja tuhansia ihmisiä ja kohdennuksen avulla tuoda ilmoitus juuri haluttujen työntekijäkandidaattien näytöille.

Sopivien kandidaattien huomiota herätelläänkin aktiivisesti useiden eri some-kanavien kautta, minkä lisäksi on käytössä ns. perinteisemmät sähköposti sekä puhelin yhteydenotot. Erilaisten yhteydenottokanavien huomioiminen ja jokaiseen niistä tulleeseen työpaikkakyselyyn vastaaminen vaatii aikaa, huomiota ja keskittymistä.

WasaTalentin ammattilaisten avulla, sinun ei itse tarvitse seurata, organisoida ja opetella käyttämään erilaisia kanavia, eikä käyttää kallisarvoista työaikaasi työpaikkailmoituksen markkinointiin eikä sopivien kandidaattien etsimiseen ja tiedusteluihin vastaten – me teemme sen puolestasi.

Sinun tarvitsee vain kertoa, ketä etsitte ja mihin tarpeeseen, niin rekrytointiammattilaisemme lähtevät hommiin. Etsimme kandidaatit, otamme yhteyttä, haastattelemme ja lopuksi esittelemme vain jo potentiaaliset ehdokkaat tehtävään.

Joten helpota työpäiviäsi – ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teidän tarpeisiinne sopiva rekrytointiprosessi.

 

Ota yhteyttä soittamalla:

Jani / Sales Manager – 050 470 4254

Johanna / Area Manager Pirkanmaa 040 0164 379

Päivi /CEO, Senior Headhunter – 040 524 5554

 

#wasatalent #hr #rekrytointi #rekry #suorahaku #duuni #jobsearch #vacancy #works #jobs #recruiting #nowrecruiting #rekrytering #headhunter #headhunting #hiring #recruitment #job #careers #career #työnhaku #työelämä #rekryt #työpaikka

Lisää samasta aiheesta