HR-palveluita jokaiseen tarpeeseen

Yhdessä WasaTalentin HR-asiantuntijoiden kanssa voit miettiä ja kehittää henkilöstöjohtamisen käytäntöjä optimaaliseksi kokonaisuudeksi, jolla varmistetaan tehokas ja tuottava toiminta unohtamatta henkilöstön viihtyvyyttä ja hyvinvointia.

Kun yrityksesi ulkoistaa henkilöstöhallinnon WasaTalentille, saatte asiantuntevan henkilöstöpäällikön tai -asiantuntijan hoitamaan haluttuja tehtäviä. Vastaamme yrityksen kaikista tarvitsemista HRM-toiminnoista (Human Resource Management) työntekijän koko työsuhteen elinkaaren ajalta. Toimimme kumppanina henkilöstön kehitystehtävissä kuten rekrytoinneissa, osaamisen hallinnassa ja koulutuksissa (HRD, Human Resource Development).

Meillä on monipuolista eri HR:n osa-alueiden kokemusta. Kehitämme omaa Talent-tiimimme osaamista säännöllisesti ja jaamme omaa asiantuntijuuttamme sekä tiimimme sisällä että asiakkaillemme. Asiakkaan tarpeiden pohjalta valitaan sopivin työskentelytapa, joka voi olla etä- tai lähitukea tai projektimuotoista toteuttamista.

 

HR-palvelut

HR-lähituki

Asiantuntijamme toimii väliaikaisena henkilöstöjohtamisen asiantuntijana organisaatiossanne.

Toiminta sovitetaan päivä-, viikko-, kk- tai projektiperusteiseksi tarpeidenne mukaisesti.

 

Päivi Ekholm
Päivi Ekholm
Ota yhteyttä

HR-etätuki

Etätuki sopii parhaiten pienempään kehitystarpeeseen esimerkiksi oman HR:n tueksi tai vaikkapa materiaalien päivitykseen.

Etätukea on saatavilla myös joustavasti tuntihinnoiteltuna palveluna.

Päivi Ekholm
Päivi Ekholm
Ota yhteyttä

Kehitysprojektit

Laajempiin henkilöstöhallinnon uudistustarpeisiin sopii parhaiten täsmällisesti kohdenenttu kehitysprojekti, joka voidaan nivoa osaksi yrityksen muuta kehitystoimintaa.

Kehitysprojektit voivat koskea esimerkiksi

  • rekrytointeja
  • työsopimuksia ja -todistuksia
  • perehdyttämisohjelman laatimista
  • osaamisen kartoitusta
  • työhyvinvointisuunnitelmia ja henkilöstökyselyitä
  • valmennuskeskusteluja.
Päivi Ekholm
Päivi Ekholm
Ota yhteyttä

Uramuutospalvelut

Toisinaan yrityksessä tulee tarve sopeuttaa toimintaa tai organisaatiota uudelleen. Me autamme erilaisissa henkilöstön muutoksiin liittyvissä toiminnoissa.

Huolenpitoa muutoksen keskellä

Yrityksen toimintojen muuttuessa esimerkiksi niitä siirrettäessä tai keskitettäessä, vastuullinen työnantaja miettii miten voisi parhaiten tukea henkilöstön uudelleentyöllistymisessä. Pienellä investoinnilla työntekijän uramuutosprosessin tukemiseen, yritys myös parantaa työnantajaimagoaan ja välttää riitaisat erot.

Päivi Ekholm
Päivi Ekholm
Ota yhteyttä

Asiakkaiden kokemuksia

Ulkoistettu henkilöstöhallintotyö sisälsi esimerkiksi rekrytointeja, henkilöstömme osaamisen kehittämistä, työhyvinvointikyselyjen työstämistä ja kehitystoimenpiteitä sekä yt:n jälkeistä henkilöstövalmennusta.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä WasaTalentin palveluihin. Erityistä kiitosta annamme monipuoliselle alan asiantuntemukselle sekä arvokkaalle ulkopuoliselle näkemykselle.

Jaana Mäkinen, henkilöstöjohtaja, Viria