WasaTalent Oy on erikoistunut yritysten ylimmän johdon, päälliköiden ja asiantuntijoiden rekrytointeihin sekä johtamisen ja henkilöstön toiminnan kehittämiseen. Vuodesta 2012 olemme toimineet valtakunnallisesti eri alojen ja kokoluokkien yritysten luottokumppanina.

WasaTalentin asiantuntijoilla on monialainen koulutus ja vahva kokemus erilaisista rekrytoinneista sekä HR-projekteista. Päämäärämme on aina tarjota sekä asiakasyrityksillemme että kauttamme kulkeville talenteille joustavaa ja ihmisläheistä palvelua.

Kun henkilöstöhallinto hoidetaan taitavasti ja tehokkaasti, tulos näkyy yrityksen liiketoiminnassa.

Tiimi

Päivi Ekholm

Olen WasaTalent Oy:n perustaja, toimitusjohtaja ja joka paikan höylä. Minulla on yli 20 vuoden kokemus johtamisesta, rekrytoinneista, suorahausta, soveltuvuusarvioinneista ja muista HR-projekteista.
Koulutukseltani olen HTM ja minulla on Henkilöstöpäällikön tutkinto, lisäksi olen käynyt toimitusjohtajakoulun sekä opiskellut psykologiaa. Olen myös akkreditoitu uramuutoskonsultti sekä sertifioitu SHL- sekä DiSC-valmentaja. Osaamistani hyödynnetään eniten johtaja- ja asiantuntijatason suorahauissa, valmennuksessa sekä konsultoinnissa. Vastaan WasaTalentin valtakunnallisesta toiminnasta ja teenkin paljon sekä hiljaisia että julkisia hakuja koko Suomen alueella samoin kuin kehitys- ja valmennusprojekteja. Nautin päästessäni kehittämään prosesseja ja työkaluja kohti tehokkaampaa ja tuloksekkaampaa lopputulosta. Minulle on tärkeää hyvä pohjatyö sekä henkilökohtainen palvelu, sillä toiminnassani tähtään aina pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja todelliseen kumppanuuteen. Onnistuneet ratkaisut sekä tyytyväiset asiakkaat ovat minulle sydämen asia. Vapaa-aikana vietän paljon aikaa perheeni kanssa sekä pelaan ja toimin aktiivisesti Vaasan golfyhteisössä. Lisäksi olen toimistokoiramme Minnin ihmispalvelija.
”Kaikki mikä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä myös hyvin.”
Päivi Ekholm

Jani Nurminen

Olen erittäin ulospäinsuuntautunut ja ihmisten parissa aina parhaimmillani. Kaupallisella koulutuspohjalla olen kerännyt kokemusta erilaisilta aloilta ja kehittynyt yritysmyynnin ammattilaiseksi.
Tämä näkyy nykyisessä myyntipäällikön tehtävässä WasaTalentilla erinomaisena kykynä kuunnella ja löytää oikeat tavat ratkaista asiakkaan haasteet toimialasta riippumatta. Työelämässä intohimoni on ratkaisumyynnissä, jossa pääsee luomaan tiiviin ja luottamuksellisen asiakassuhteen. Parhaat ratkaisut varmistetaan sisäistämällä asiakkaan liiketoiminta ja tavoitteet kokonaisvaltaisesti. Uskon, että aito auttamishaluni ja rehellinen vuorovaikutus asiakkaiden kanssa tuottaa molempia tyydyttävän lopputuloksen. Innostun haasteista ja minulla on jatkuva halu kehittyä, mikä näkyy vapaa-ajalla vuosien ajan triathlon ja maraton harrastusten parissa viihtymisessä.
”Viisas ihminen ei ole aina oikeassa, vaan valmis muuttamaan mielipiteensä huomatessaan olevansa väärässä.”
Jani Nurminen

Johanna Vihinen

Olen ihmisistä ja vuorovaikutuksesta sekä elinikäisestä oppimisesta kiinnostunut pedagogisesti pätevä, opetushallinnon tutkinnon suorittanut ja HHJ-koulutuksen käynyt kasvatustieteen maisteri.
Työurallani olen työskennellyt lukuisissa oppilaitoksissa perusasteelta korkeakoulutukseen ja vapaaseen sivistystyöhön. Toimin usean vuoden ajan koulutuksen, osaamisen ja työvoima-asioiden asiantuntijana elinkeinoelämän kattojärjestössä. Lisäksi olen ollut pitkäaikaisesti mukana rakentamassa, kehittämässä ja ylläpitämässä maailman parhaaksikin palkittua suomalaista koulutusinnovaatiota ja oppimisympäristöä. Parhaimmillani olenkin uutta kehittämässä sekä yhdessä rakentamassa alueen erilaisten toimijoiden ja sidosryhmien kanssa.   Tehtävässäni haluan edesauttaa yritysten mahdollisuuksia menestyä ja löytää oikeat osaajat juuri oikeaan aikaan sekä johdattaa sopivankaltainen asiantuntemus sinne, missä sille on tarve.   Yliopistolta valmistuttuani lähdin talveksi hiihtäväksi oppaaksi Italian Alpeille. Se aika oli asiakaspalvelukorkeakouluni. Laskettelun ja hiihdon lisäksi intohimoni löytyy golf-viheriöiltä ja tenniskentiltä. Kotipihan kukkapenkit ja syksyiset sienimetsät vetävät myös puoleensa.  
”Moni työyhteisö voisi paremmin, jos ne, joilla on jotain sanottavaa, puhuisivat enemmän ja ne, jotka puhuvat paljon, kuuntelisivat enemmän.”

Tuija Koski

Urani alkoi asiakaspalvelussa ja palvelumyynnin alueella. Palveluorganisaatiosta siirryin teknologia sektorille, jossa toimin reilut 12 vuotta henkilöstöhallinnossa HR prosessien parissa.
Tätä kautta minulla on vankka kokemus rekrytoinneista, soveltuvuusarvioinneista, osaamisen kehittämisestä, koulutusten organisoinnista, prosessien kehityksestä, työturvallisuusasioista sekä sopimuskilpailutuksista. WasaTalentille olen tullut 2017 ja täällä pääsenkin hyödyntämään kaikkea urallani oppimaani! WasaTalentilla Senior Konsultin tehtäviini kuuluvat suorahakujen ja rekrytointitoimeksiantojen hoitaminen sekä kehitysprojektien läpivienti. Minulla on SHL-sertifikaatti, joka mahdollistaa soveltuvuusarviointien ammattimaisen analysoinnin hakujen yhteydessä. Lisäksi autan asiakkaita esim. HR-prosessien kehittämisessä, päivittämisessä ja koulutusjärjestelyissä fasilitoimalla. Haluan toimia tiiviisti yhteydessä asiakkaisiini ja hakijoihin. Uskon, että näin löydämme parhaat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Saan virtaa päivään ja hymyn huulilleni tyytyväisistä asiakkaista ja hakijoista. Hyvinvoinnistani pidän huolta kuntoilemalla ja käymällä erilaisissa kulttuuritapahtumisissa. Huumorin kukka kukkii vahvasti tiimimme jäsenissä, enkä minä ole poikkeus. Erityishenkilöt ovat minulle sydämen asia.
”Uskon, että laadulla ja sitkeydellä saadaan tuloksia.”
Tuija Koski

Paula Törnroos

Olen aina ollut kiinnostunut liike-elämästä, yhteiskunnasta, kulttuureista sekä elämästä ja elinikäisestä oppimisesta. Monialainen kiinnostukseni näkyy poikkitieteellisessä koulutuksessani saksan kielen filosofian maisterina, jolla on lisäksi laajat opinnot kauppatieteissä ja erityisesti henkilöstöjohtamisessa. Lisäksi viimeistelen tällä hetkellä eMBA-opintojani osaamisen johtamisesta.
Tein pitkän työuran markkinoinnin ja viestinnän parissa kansainvälisessä teknologiayrityksessä erilaisissa rooleissa niin asiantuntijana kuin tiiminvetäjänä, esimiehenä sekä globaalina managerina. Vuosien mittaan kiinnostukseni henkilöstöhallintoa ja osaamisen varmistamista kohtaan kuitenkin kasvoi. Viimeisimpänä toimin sisäisenä rekrytointikonsulttina ja tein yhteistyötä eri liiketoiminta-alueiden kanssa. Pääsin mukaan viemään käytäntöön monia uusia työkaluja ja toimintatapoja, jotka liittyivät yrityksen globaalin HR:n muutokseen. Nautin kun pääsen tekemään yhteistyötä asiakkaiden kanssa, jotka haluavat kehittää toimintaansa ja joissa henkilöstö saa käyttää osaamistaan. Haluan olla mukana uudistamassa suomalaista työelämää niin, että ihmiset voivat myös vaihtaa alaa omien haaveiden tai elämäntilanteiden muuttuessa. Minusta osaaminen on paljon muutakin kuin vain sitä mitä koulutodistukset mittaavat tai työmeriitit näyttävät. Vapaa-aikani kuluu maalla punaisella mummonmökillä tai matkustellessa eri kulttuureihin tutustuen kuten esimerkiksi muinaisen Egyptin arkeologisiin ihmeisiin.
"Asenne ratkaisee ja työelämässä jokainen brändää itsensä joka päivä."

Mikaela Nyberg

Olen ulospäinsuuntautunut ja energinen persoona, joka nauttii saadessaan auttaa muita ja haluaa jatkuvasti oppia uutta. Päättäväisyyteni ja ongelmaratkaisukykyni auttavat minut haasteiden yli.

Aloitin työelämäni sosiaali- ja terveysalalla, jossa kohtasin monia erilaisia ihmisiä ja tilanteita. Kokemustaustani on tehnyt minusta sympaattisen, hyvin joustavan sekä nopeasti reagoivan. Kokemukseni työelämässä ja henkilöstöhallinon tuntemus herätti kiinnostukseni HR-alaan, ja päätin lähteä opiskelemaan tradenomiksi. Lisäksi olen syventänyt osaamistani HR-support- sekä johtamiskurssien avulla.

Researcherina WasaTalentilla minulla mahdollisuus auttaa sekä asiakkaitamme että muita ihmisiä, joiden kanssa tulen tavalla tai toisella työni kautta tekemisiin. Työtehtävässäni saan hyödyntää analyyttista taitoani ja tarkkaa silmääni yksityiskohtiin yhdistettynä hyviin sosiaalisiin taitoihini.

Vapaa-ajalla vietän aikaa perheeni kanssa, niin kaksi- kuin nelijalkaisten. Osa vapaa-ajastani menee myös kotikyläni nuorisoseuran yhdistystoimintaan.

 
“It is about the details”

Meniina Wik

Olen kirjalliset ja visuaaliset sisällöt hallitseva viestijä, jolla on monipuolista kokemusta viestinnän kentällä. Työkokemukseeni lukeutuu niin visuaalista suunnittelua estetiikka ja käytettävyys yhteensovittaen kuin tutkijan ja opettajan tehtäviä korkeakoulumaailmassa.
Taustani ansiosta olen ongelmanratkaisukykyinen ja innokas ottamaan haltuun uusia digitaalisia työkaluja. WasaTalentilla markkinointiviestinnän parissa yhdistelen vahvuuksiani ja saan toteuttaa tutkijataustastani kumpuavaa analyyttista ajattelutapaa, jota yhdistän luovaan työotteeseen. Koulutustaustaltani olen filosofian tohtori. Pääaineeni on viestintätieteet, ja opintoja löytyy myös muotoilujohtamisesta, kulttuurienvälisestä viestinnästä sekä taidehistoriasta. Viestijä ei ole koskaan valmis, ja se alassa onkin kiehtovinta – nopeasti muuttuvalla kentällä on aina mahdollisuus oppia uutta! Vapaa-ajalla vietän aikaa perheeni parissa, liikun, piirrän ja käyn elokuvissa.
”Today is a good day to try.”

Ota yhteyttä!

Kaivatessasi joustavasti apua rekrytoinneissa tai muissa HR-tehtävissä missä vaiheessa tahansa, ota yhteyttä niin keskustellaan luottamuksellisesti yhdessä tilanteesta. WasaTalentin asiantuntijoiden kanssa luot aina tarpeisiisi räätälöidyn prosessin.