WasaTalent Oy on perustettu vuonna 2012. Vuosien myötä olemme koonneet ympärillemme mittavan verkoston työnantajia, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Hoidamme tälläkin hetkellä kymmenien pienten ja suurten yhtiöiden ja organisaatioiden kansallisia ja kansainvälisiä työnhakuja.

WasaTalentin asiantuntijoilla on monialainen koulutus ja pitkä kokemus, joita hyödynnämme kaikessa työssämme. Tapamme toimia on joustava ja aina ihmisläheinen. Teemme kaikkemme asiakkaan palvelemiseksi ja ohjenuoramme on aina vaalia hyvää työnantajaimagoa. Vaasan Yrittäjät
valitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Kun henkilöstöhallinto hoidetaan taitavasti ja tehokkaasti, tulos näkyy yrityksen liiketoiminnassa.

Tiimi

Päivi Ekholm

Olen WasaTalent Oy:n perustaja, toimitusjohtaja ja joka paikan höylä. Minulla on yli 20 vuoden kokemus johtamisesta, rekrytoinneista, suorahausta, soveltuvuusarvioinneista ja muista HR-projekteista.
Koulutukseltani olen HTM ja minulla on Henkilöstöpäällikön tutkinto, lisäksi olen käynyt toimitusjohtajakoulun sekä opiskellut psykologiaa. Olen myös akkreditoitu uramuutoskonsultti sekä sertifioitu SHL- sekä DiSC-valmentaja. Osaamistani hyödynnetään eniten johtaja- ja asiantuntijatason suorahauissa, valmennuksessa sekä konsultoinnissa. Vastaan WasaTalentin valtakunnallisesta toiminnasta ja teenkin paljon sekä hiljaisia että julkisia hakuja koko Suomen alueella samoin kuin kehitys- ja valmennusprojekteja. Nautin päästessäni kehittämään prosesseja ja työkaluja kohti tehokkaampaa ja tuloksekkaampaa lopputulosta. Minulle on tärkeää hyvä pohjatyö sekä henkilökohtainen palvelu, sillä toiminnassani tähtään aina pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja todelliseen kumppanuuteen. Onnistuneet ratkaisut sekä tyytyväiset asiakkaat ovat minulle sydämen asia. Vapaa-aikana vietän paljon aikaa perheeni kanssa sekä pelaan ja toimin aktiivisesti Vaasan golfyhteisössä. Lisäksi olen toimistokoiramme Minnin ihmispalvelija.
”Kaikki mikä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä myös hyvin.”
Päivi Ekholm

Tuija Koski

Urani alkoi asiakaspalvelussa ja palvelumyynnin alueella. Palveluorganisaatiosta siirryin teknologia sektorille, jossa toimin reilut 12 vuotta henkilöstöhallinnossa HR prosessien parissa.
Tätä kautta minulla on vankka kokemus rekrytoinneista, soveltuvuusarvioinneista, osaamisen kehittämisestä, koulutusten organisoinnista, prosessien kehityksestä, työturvallisuusasioista sekä sopimuskilpailutuksista. WasaTalentille olen tullut 2017 ja täällä pääsenkin hyödyntämään kaikkea urallani oppimaani! WasaTalentilla Senior Konsultin tehtäviini kuuluvat suorahakujen ja rekrytointitoimeksiantojen hoitaminen sekä kehitysprojektien läpivienti. Minulla on SHL-sertifikaatti, joka mahdollistaa soveltuvuusarviointien ammattimaisen analysoinnin hakujen yhteydessä. Lisäksi autan asiakkaita esim. HR-prosessien kehittämisessä, päivittämisessä ja koulutusjärjestelyissä fasilitoimalla. Haluan toimia tiiviisti yhteydessä asiakkaisiini ja hakijoihin. Uskon, että näin löydämme parhaat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Saan virtaa päivään ja hymyn huulilleni tyytyväisistä asiakkaista ja hakijoista. Hyvinvoinnistani pidän huolta kuntoilemalla ja käymällä erilaisissa kulttuuritapahtumisissa. Huumorin kukka kukkii vahvasti tiimimme jäsenissä, enkä minä ole poikkeus. Erityishenkilöt ovat minulle sydämen asia.
”Uskon, että laadulla ja sitkeydellä saadaan tuloksia.”
Tuija Koski

Jani Nurminen

Olen erittäin ulospäinsuuntautunut ja ihmisten parissa aina parhaimmillani. Kaupallisella koulutuspohjalla olen kerännyt kokemusta erilaisilta aloilta ja kehittynyt yritysmyynnin ammattilaiseksi.
Tämä näkyy nykyisessä myyntipäällikön tehtävässä WasaTalentilla erinomaisena kykynä kuunnella ja löytää oikeat tavat ratkaista asiakkaan haasteet toimialasta riippumatta. Työelämässä intohimoni on ratkaisumyynnissä, jossa pääsee luomaan tiiviin ja luottamuksellisen asiakassuhteen. Parhaat ratkaisut varmistetaan sisäistämällä asiakkaan liiketoiminta ja tavoitteet kokonaisvaltaisesti. Uskon, että aito auttamishaluni ja rehellinen vuorovaikutus asiakkaiden kanssa tuottaa molempia tyydyttävän lopputuloksen. Innostun haasteista ja minulla on jatkuva halu kehittyä, mikä näkyy vapaa-ajalla vuosien ajan triathlon ja maraton harrastusten parissa viihtymisessä.
”Viisas ihminen ei ole aina oikeassa, vaan valmis muuttamaan mielipiteensä huomatessaan olevansa väärässä.”
Jani Nurminen

Mikaela Nyberg

Olen ulospäinsuuntautunut persoona, jolla on vahva kiinnostus muihin ihmisiin ja heidän hyvinvointiinsa.
Olen aloittanut työelämäni sosiaali- ja terveysalalla, jossa kohtasin monia erilaisia ihmisiä ja tilanteita. Kokemustaustani on luonut minusta hyvin joustavan sekä nopeasti reagoivan. Löysin intohimoni kuitenkin HR-alasta ja päätin lähteä opiskelemaan tradenomiksi, jonka lisäksi olen syventänyt tietoani HR-support sekä johtamiskurssien avulla. Koen, että hyvän ihmistuntemuskykyni lisäksi utelias ja analyyttinen luonteeni auttavat minua researcherin roolissa. Vapaa-ajalla lähden mielelläni mökille ja vietän aikaa perheeni kanssa. Osa vapaa-ajastani menee myös nuorisoseuran yhdistystoimintaan.
”Et tiedä, ennen kuin yrität.”

Mirella Torkko

Koulutustaustaltani olen filosofian maisteri pääaineena kansainvälinen viestintä ja johtaminen. Lisäksi olen tehnyt monialaisen kieliasiantuntijan kandidaattitutkinnon pääaineenani englannin kieli ja kirjallisuus.
Työkokemusta on kuitenkin kertynyt jo melkein vuosikymmenen ajan erilaisista asiakaspalvelutehtävistä. Vahva kokemus erilaisten ihmisten kohtaamisesta on tuonut rohkeutta ja kyvyn sopeutua nopeasti, jota pääsen hyödyntämään WasaTalentilla. Researchin tehtävien lisäksi erityisenä vastuualueenani on viestintä ja sisällön tuottaminen. Työpäivän jälkeen lähden koirieni kanssa tutkimaan luontopolkuja. Olen myös aikaisemmin harrastanut kilpatasolla tanssia useamman vuoden ajan ja nykyään käyn aktivoimassa kehoa ja mieltä tanssitunnilla muutaman kerran viikossa.
”No point in looking back, you are not going that way.”
Mirella Torkko

Ota yhteyttä!

Kaivatessasi joustavasti apua rekrytoinneissa tai muissa HR-tehtävissä missä vaiheessa tahansa, ota yhteyttä niin keskustellaan luottamuksellisesti yhdessä tilanteesta. WasaTalentin asiantuntijoiden kanssa luot aina tarpeisiisi räätälöidyn prosessin.

Yhteydenottolomake