Vi är specialiserade på rekrytering av företagens högsta ledning, chefer och experter samt utveckling av ledning och personalverksamhet.

Vi är verksamma i hela Finland och vår kundkrets utgörs av ett omfattande utbud av företag i olika storlek och inom olika branscher.

Vårt mål är långsiktig tillväxt samt välbefinnande för människor och företag. Vi strävar inte efter snabbvinster utan genuina samarbeten.

Vi har en platt och smidig organisation som gör att vi snabbt och kostnadseffektivt kan reagera på kundernas behov.

Våra tjänster

Rekryterintjänster

Våra optimerade tjänsteprocesser erbjuder kostnadseffektiva sätt för rekrytering till olika områden.
Rekrytering

HR-tjänster

Genom att utlokalisera personalförvaltningens funktioner till HR-professionella kan du själv koncentrera dig på utvecklingen av affärsverksamheten.
HR-tjänster

Lägesanalys

En grund för utvecklingen av personalledningen läggs genom att kartlägga personalens situation och aktualiteten av personaladministrativ praxis.
Lägesanalys

Behöver ni hjälp med HR-tjänster?

WasaTalents experter hjälper er med uppgifter gällande rekrytering och personalledning.
Be om offert

Vill du bli upptäckt?

Lämna dina uppgifter så tar vi kontakt med dig när en lämplig tjänst öppnas. Du bestämmer efter första kontakten om du vill fortsätta i rekryteringsprocessen. Vi behandlar alla dina uppgifter konfidentiellt.
Lämna CV

Våra kunder

Blogg och nyheter

Kontakta oss!

Ta kontakt om du behöver hjälp med rekrytering eller med övriga HR-uppgifter så diskuterar vi er situationen konfidentiellt. Alla företag är olika och WasaTalents experter planerar den bästa lösningen, utgående från det enskilda företagets behov.

Päivi Ekholm, Senior Headhunter / CEO    I    +358 40 524 5554   I    paivi.ekholm@wasatalent.fi

Jani Nurminen, Sales Manager   I    +358 50 470 4254    I    jani.nurminen@wasatalent.fi