Vi är specialiserade på rekrytering av företagens högsta ledning, chefer och experter samt utveckling av ledning och personalverksamhet.

Vi är verksamma i hela Finland och vår kundkrets utgörs av ett omfattande utbud av företag i olika storlek och inom olika branscher.

Vårt mål är långsiktig tillväxt samt välbefinnande för människor och företag. Vi strävar inte efter snabbvinster utan genuina samarbeten.

Vi har en platt och smidig organisation som gör att vi snabbt och kostnadseffektivt kan reagera på kundernas behov.

Våra tjänster

Rekryterintjänster

Det finns inget korrekt tillvägagångssätt utan varje rekrytering är individuell och det bästa sättet begrundas alltid från kund till kund.
Rekrytering

HR-tjänster

Genom att utlokalisera personalförvaltningens funktioner till HR-professionella kan du själv koncentrera dig på utvecklingen av affärsverksamheten.
HR-tjänster

Lägesanalys

En utredning är ett kostnadseffektivt sätt att få en uppfattning om personalens situation och uppfattning samt om personaladministrationens tidsenlighet
Lägesanalys

Behöver hjälp med HR-tjänster?

Vi genomför mångsidiga utvecklings- och förändringsprojekt gällande personaladministrationen för företag i alla storlekar
Be om offert

Vill du bli upptäckt?

Vi söker ständigt efter experter för våra klientföretag i vissa fall även utan att öppna platsen offentligt. I vissa fall kontaktar vi de personer som har informerat oss om att de är intresserade av nya uppgifter och har skickat oss en så kallad " öppen ansökan".
Lämna CV

Våra kunder

Vaasan Golf

Blogg och nyheter

Kontakta oss!

Kontaktformen