WasaTalent sköter om rekryteringsprocessen åt dig

Framgångsrika rekryteringar till lednings- och chefspositioner samt till andra specialuppgifter som kräver sakkunnighet förutsätter planering. Det finns inget korrekt tillvägagångssätt utan varje rekrytering är individuell och det bästa sättet begrundas alltid från kund till kund. Vi kan genomföra hela rekryteringen eller alternativt endast ansvara för utvalda rekryteringsuppdrag enligt behov.

WasaTalent sköter om rekryteringsprocessen åt dig så att du kan koncentrera dig på affärsverksamheten och din kärnkompetens. Via en och samma samarbetspartner får du all synlighet du behöver för rekryteringen i valfria kanaler. Varmistamme onnistuneet ja kustannustehokkaat rekrytoinnit käyttämällä aina ajantasaisia prosesseja ja menetelmiä.

Våra rekryteringtjänster

Direktrekrytering

Direktrekrytering är alltid den bästa lösningen vid rekrytering av högsta ledningen, chefer och krävande experter. Med vår hjälp hittar du de bästa och vi ger 12 månaders garanti på vårt arbete.

Päivi Ekholm
Päivi Ekholm

Kombination

I vissa uppdrag uppnås bäst resultat med en kombinationsmodell där en öppen annons och headhunterns regionala direktrekrytering genomförs parallellt.

Päivi Ekholm
Päivi Ekholm

Annonsrekrytering

En öppen annonsrekrytering i en social media-kampanj och/eller en tidningsannons passar bra till tydliga rekryteringar. Förmånligt, omfattande och behändigt att genomföra.

Päivi Ekholm
Päivi Ekholm

Lämplighetsbedömning

Med hjälp av lämplighetsbedömningar säkerställer du ännu innan det slutliga rekryteringsbeslutet att den sökande är lämplig för uppgiften och passar in i teamet.

En rekrytering är ett stor beslut. I så kritiska frågor förlitar jag mig helst på bästa möjliga experter. Den största utmaningen i vår bransch är att hitta kandidater med tillräcklig kompetens. WasaTalent har länge varit verksamma inom sin bransch och känner väl till både rekryteringsprocesserna och Certias behov. De om någon får tag på de rätta experterna. Därför litar vi på deras hjälp.

Ulla Laalo, Verkställande direktör