Mitä ottaa huomioon rekrytointikumppania valitessa?

Useimmiten ensimmäinen kontakti rekrytointien ulkoistusta mietittäessä on palveluntarjoajan myyjä. WasaTalentin myyntipäällikkö Jani Nurminen on päivittäin tekemisissä asiakkaiden kysymysten kanssa:

Kun rekrytointiyritysten määrä kasvaa – kasvaa luonnollisesti myös erilaisten yritysten kirjo alalla. Yleisimmin asiakkaiden kanssa keskusteltaessa tuleekin esille se miksi heidän tulisi valita juuri meidät hoitamaan rekrytointeja. Tällöin haluan painottaa sitä, että meidän asiantuntijamme ovat keskittyneet omaan ydinosaamiseensa. Kun minä olen vastaamassa myynnistä mahdollistaa se nopean reagoinnin yhteydenottoihin sekä prosessien eteenpäin viemiseen.

Prosessimme osa-alueet ovat hiottuja ja haluamme pitää yllä laadukkaan palveluntarjoajan mainetta. Lisäksi otamme erityisesti huomioon sekä asiakasyrityksen että hakijoiden kanssa kommunikoinnin, jotta molemmille osapuolille jää toiminnasta hyvä kuva. Käymme myös asiakaspalautteet tarkasti läpi, sillä haluamme ylläpitää ja kehittää toimintaamme jatkuvasti.

Rekrytointikumppania valittaessa kannattaakin miettiä kenen kanssa arvomaailmat kohtaavat, jotta yrityksestä jää positiivinen työnantajamielikuva myös rekrytointiprosessissa mukana olleille hakijoille.

Jos rekrytointikumppanin valinta on ajankohtaista ota yhteyttä soittamalla

Jani / Sales Manager – 050 470 4254
Päivi /CEO, Senior Headhunter – 040 524 5554

Lisää samasta aiheesta