Maailma valmiiksi juhannukseksi

Monella on klassinen tilanne edessä omalla työpaikalla, kun lomat painavat päälle ja projektit täytyy saada valmiiksi. Lomalle jääminen voikin tuntua yhtäkkiä enemmän stressaavalta, kuin huojentavalta.

Muista muutama yksinkertainen vinkki, miten oman työkuorman saa tuntumaan kevyemmältä:

  • käytä hetki siihen, että listaat ylös kaikki asiat jotka on ”pakko” hoitaa ennen lomalle jäämistä
  • priorisoi ja suunnittele alustavasti minä päivänä hoidat mitkäkin asiat, halutessasi varaa omaan kalenteriisi aikaa jokaisen tehtävän tekemiseen

Vaikka vinkki voi kuulostaa joillekin erittäin itsestään selvältä, on se yksinkertaisuudessaan loistava tapa nähdä kokonaiskuvassa työmäärä. Usein tekemättömien asioiden pyöriessä ainoastaan mielessämme, voivat ne tuntua ylitsepääsemättömiltä. Kun asiat ovat kirjattuna ylös pystyy paremmin hahmottamaan sekä suunnittelemaan omaa ajankäyttöään.

Lisäksi toinen hyvä vinkki oman työkuorman pienentämiseen on ulkoistaa omalta työpöydältään asioita asiantuntijoille! Vielä ehdit hyvin ottaa yhteyttä henkilöstöasioihin liittyen, sillä WasaTalentin kautta saat tukea kaikkiin rekrytointiin ja henkilöstöjohtamiseen liittyvissä tehtävissä. Näin asiat etenevät jopa lomasi aikana.

Ota yhteyttä soittamalla:
Jani / Sales Manager – 050 470 4254
Päivi /CEO, Senior Headhunter – 040 524 5554

#hr #rekrytointi #ajankohtaista #työhaastattelu #työ #työelämä

Lisää samasta aiheesta