Mikä rekrytoinnissa puhutti 2021?

Joulukuun puolessa välissä ajatukset alkavat viimeistään siintää tulevaan vuoteen. Samalla tulee käytyä läpi sitä minkälainen vuosi 2021 ollut. Kuluvana vuonna olemme oppineet elämään maailmanlaajuisen pandemian vallitessa ja sopeutumaan siihen niin arki kuin työelämässä.

Rekrytoijan näkökulmasta vuosi 2021 on ollut sekä mielenkiintoinen että haastava. Rekrytoinnin saralla keskustelua on herättänyt tänäkin vuonna paljon mm. palkkojen läpinäkyvyys, ”osaajapula”, etätyön tuomat mahdollisuudet ja ongelmat sekä rekrytointi-ilmoitusten kuluneet fraasit.

Me WasaTalenttilaiset nautimme kuitenkin siitä, miten keskustelua herättävä ja ajankohtainen aihe rekrytointi vuodesta toiseen on. Innostumme kehittymisestä ja siitä, miten jokainen rekrytointiprosessi on aina uusien ihmisten myötä yksilöllinen.
Jos yrityksessänne on siis alettu jo miettiä ensi vuodelle tulevia rekrytointitarpeita, älä turhaan viivyttele prosessin aloittamista vuoden vaihteen yli, vaan ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teidän tarpeisiinne sopiva rekrytointiprosessi uuden vahvistuksen löytämiseksi.

Jani / Sales Manager – 050 470 4254
Päivi /CEO, Senior Headhunter – 040 524 5554

Lisää samasta aiheesta