Älä stressaa – delegoi

#wasavinkki – Älä stressaa – delegoi

Kukapa ei mieluummin käyttäisi aikaa ja energiaa mielekkäisiin ja tuttuihin työtehtäviin, kun perehtyisi omien töiden lisäksi uusiin asioihin. Usein tällaisten itselle vieraiden asioiden aloittamista vielä lykätään jatkuvasti eteenpäin ja enstai ei ota saapuakseen.

Onneksi me ihmiset olemme erilaisia ja mikä on toiselle tuskastuttavaa, voi toiselle olla intohimo!

Älä siis stressaa, vaan delegoi itsellesi aikaa vievät asiat sellaisten ihmisten hoidettavaksi, joilta ne sujuvat luontevasti ja tehokkaasti.

HR asioiden hoidossa voit kääntyä WasaTalentin asiantuntijoiden puoleen. Me autamme niin rekrytointiin liittyvissä tehtävissä, kuin esimerkiksi lakisääteisten asioiden hoidossa, dokumentaation kehittämisessä tai päivittäisessä operoinnissa.

Kun yrityksesi ulkoistaa henkilöstöhallinnon WasaTalentille, saatte asiantuntevan henkilöstöasiantuntijan hoitamaan haluttuja tehtäviä. Me vastaamme tarvittaessa yrityksen kaikista tarvitsemista HRM-toiminnoista, koko työsuhteen elinkaaren ajalta. Jolloin sinä voit keskittää oman aikasi liiketoimintasi hoitoon.

Ota yhteyttä soittamalla:
Jani / Sales Manager – 050 470 4254
Johanna Vihinen / Area Manager – WasaTalent Pirkanmaa – 040 0164 379
Päivi /CEO, Senior Headhunter – 040 524 5554

tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

#suomirekry #wasatalent #hr #rekrytointi #rekry #suorahaku #duuni #jobsearch #vacancy #works #jobs #recruiting #nowrecruiting #rekrytering #headhunter #headhunting #hiring #recruitment #job #careers #career #työnhaku #työelämä #rekryt #työpaikka

Lisää samasta aiheesta