Maaliskuu on WasaTalentin 10-vuotisjuhlaa!

Yli kymmenen vuotta sitten syntyi ajatus yrityksestä, jossa HR ja rekrytointien asiantuntijuus yhdistyy joustavaan ja ihmisläheiseen toimintaan yritysmaailmassa. Pääpaino on alun alkaen ollut tehokkaassa suorahaussa, jonka avulla vahvistetaan mahdollisuuksia löytää jokaiseen yritykseen tarvittava asiantuntija. Tämän lisäksi asiantuntevaa tietoa ja taitoa löytyy henkilöstöjohtamisen eri alueilta sekä mm. soveltuvuusarvioinneista.

Vuosien myötä olemme koonneet ympärillemme mittavan verkoston työnantajia, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Tavoitteenamme on ihmisten ja yritysten pitkäjänteinen kasvu sekä hyvinvointi. Emme tavoittele pikavoittoja vaan aitoa kumppanuutta.

Seuraa maaliskuun ajan, kun WasaTalentin työntekijät kertovat vuorollaan omia näkemyksiään alati kasvavasta ja kehittyvästä HR- ja erityisesti rekrytointialasta.

Jos tuntuu, että kysyttävää heräsi jo nyt – ota yhteyttä ja keskustellaan luottamuksellisesti tilanteestanne ja miten asiantuntijakonkarimme voisivat teitä auttaa!

Ota yhteyttä soittamalla

Jani / Sales Manager – 050 470 4254
Päivi /CEO, Senior Headhunter – 040 524 5554

Lisää samasta aiheesta