Ethän jätä työnantajamielikuvaa vain rekrytointi-ilmoitusten korulauseiksi?

Kun työntekijämarkkinat kiristyvät ja alansa asiantuntijoista on kilpailua, nousee työnantajamielikuva tärkeäksi tekijäksi. Yritys joka on panostanut oman työnantajamielikuvansa kehittämiseen nousee nykypäivänä helposti kilpailijoidensa yli houkuttelevana työpaikkana.

Täytyy kuitenkin muistaa, että positiivisen työnantajamielikuvan rakentaminen lähtee yrityksen sisältä – eikä jää vain korulauseiksi rekrytointi-ilmoituksissa. Vahvan työnantajamielikuvan luominen on pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen työn tulos.

Tiesithän, että WasaTalentin kautta voit yhdessä HR-asiantuntijoiden kanssa miettiä ja kehittää henkilöstöjohtamisen käytäntöjä optimaaliseksi kokonaisuudeksi, jolla varmistetaan henkilöstön viihtyvyys ja hyvinvointi unohtamatta tehokasta ja tuottavaa toimintaa.

Ulkoistetun henkilöstöhallinnon avulla yrityksenne saa asiantuntevan henkilöstöpäällikön tai -asiantuntijan hoitamaan haluttuja tehtäviä. Tarvittaessa vastaamme yrityksen kaikista tarvitsemista HRM-toiminnoista työntekijän koko työsuhteen elinkaaren ajan. Asiakkaan tarpeiden pohjalta valitaan sopivin työskentelytapa, joka voi olla etä- tai lähitukea tai projektimuotoista toteuttamista.

Ota yhteyttä soittamalla

Jani / Sales Manager – 050 470 4254
Päivi /CEO, Senior Headhunter – 040 524 5554

Lisää samasta aiheesta