EFC Heti-Tilit  Vaasan GolfLassila & Tikanoja 

Williamsson Ekman Systems Leinolat Group SOP-Metal T-Drill Viria Prohoc Älvsbytalo Mikrometalli Lan & Wan WasaGroup Viicon Bobi Company WinposHSS MediaVEO

   JIK

Työnantajat

Viikottaista HR- palvelua Viria-konsernille

Olemme hankkineet WasaTalentilta HR-palveluita jo pitkään. Parin viime vuoden aikana yhteistyömme on tiivistynyt entisestään, sillä käytämme nyt WasaTalentia viikoittain niin sanottuna osto-HR:nä. Ulkoistettu henkilöstöhallintotyö sisältää esimerkiksi rekrytointeja, henkilöstömme osaamisen kehittämistä, työhyvinvointikyselyiden purkua ja kehitystoimenpiteitä sekä yt:n jälkeistä henkilöstövalmennusta. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä WasaTalentin palveluihin. Erityistä kiitosta annamme monipuoliselle alan asiantuntemukselle sekä arvokkaalle ulkopuoliselle näkemykselle.

Jaana Mäkinen
Henkilöstöjohtaja, Viria

Golfkenttä sai huipputyypin johtoonsa

Etsimme kesällä 2016 Kråklund Golfin kentälle toimitusjohtajaa, joka hallitsisi bisneksen ja tuntisi harrastajien tarpeet. WasaTalent hoiti sekä julkisen haun että lupaavien hakijoiden tavoittelun suorilla kontakteilla. Päivi Ekholm WasaTalentista valmisteli ammattimaisesti hakuprosessin, seuloi potentiaalisimmat hakijat tietoomme ja osallistui loppusuoran haastatteluihin kanssamme. Rekrytoinnin ulkoistaminen säästi aikaamme ja antoi meille varmuutta siitä, että olemme tavoittaneet parhaat mahdolliset ehdokkaat. Olimme erittäin tyytyväisiä sekä hakuprosessin kulkuun että sen kautta valittuun henkilöön.

Thomas Ferm
Hallituksen puheenjohtaja, Kråklund Golf

Joustavia rekrytointeja energiaklusteriin

Käytämme VEOlla WasaTalentin rekrytointi-, haastattelu- ja soveltuvuusarviointipalveluja. Yhteistyössä olemme vieneet läpi lukuisia onnistuneita rekrytointiprosesseja. WasaTalent reagoi aina nopeasti tarpeisiimme ja on joustava rakentaessaan palvelunsa tarpeidemme mukaan. Lisäksi WasaTalentin paikallistuntemuksesta on meille suurta etua.

Hanna Myllymäki
HR Director, VEO

Osaajia ja konsultointiapua tilitoimistolle

Olemme rekrytoineet WasaTalentin avulla kaikki työntekijämme vuodesta 2012 lähtien ja saaneet lisäksi henkilöstöhallinnon konsultointiapua. WasaTalent on aina paneutunut asiaan, ymmärtänyt yrityksemme strategian ja millaista henkilöä haemme. Potentiaalisille työntekijöille on tehty myös soveltuvuustestejä. Kunnollisen rekrytointiprosessin ansiosta kaikki työntekijät ovat viihtyneet meillä työssään – ja tästä annan WasaTalentille suuren kiitoksen.

Heli Vuorenmaa
Toimitusjohtaja, Heti-Tilit

 

Työnhakijat

 

Suorahaulla uutta nostetta uralle

Kun kaipasin urasiirtoa, WasaTalent rekrytoi minut Nordea Rahoitukselta nykyiseen työpaikkaani VEOlle. Sain hyvän ja vakuuttavan ensimielikuvan tulevasta työnantajasta sekä työtehtävistä. Suorahakuprosessi sujui mainiosti, ja WasaTalentin asiantuntemus esimerkiksi testaustilanteissa teki suuren vaikutuksen. Nyt käytän itse WasaTalentin palveluita yritysasiakkaana, sillä pidämme Päivi Ekholmin ihmistuntemusta uskomattoman hyvänä.

Jenna Jungerstam
Työnhakija-asiakas

Työnhakijaa informoidaan hyvin

Sain tietää avoinna olevasta toimitusjohtajan tehtävästä sekä julkisten kanavien että WasaTalentin suoran yhteydenoton kautta. Rekrytointiprosessi oli hyvin valmisteltu tulevia tehtäviä silmälläpitäen ja sisälsi sekä soveltuvuusarvioinnit että useampia haastatteluja. WasaTalent informoi minua selkeästi hakuprosessin etenemisestä ja seuraavista vaiheista. Sain heiltä myös kaikki tarvitsemani tiedot yrityksestä, jotta pystyin omalta osaltani tutustumaan tulevaan työnantajaani ja tekemään päätöksen paikan vastaanottamisesta.

Joonas Nieminen
Toimitus- ja toiminnanjohtaja, Vaasan Golf
Työnhakija-asiakas