WasaTalent - urapolkujen rakentaja

WasaTalent Oy on perustettu vuonna 2012. Vuosien myötä olemme koonneet ympärillemme mittavan verkoston työnantajia, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Hoidamme tälläkin hetkellä kymmenien pienten ja suurten yhtiöiden ja organisaatioiden kansallisia ja kansainvälisiä työnhakuja.

WasaTalentin asiantuntijoilla on monialainen koulutus ja pitkä kokemus, joita hyödynnämme kaikessa työssämme. Tapamme toimia on joustava ja aina ihmisläheinen. Teemme kaikkemme asiakkaan palvelemiseksi ja ohjenuoramme on aina vaalia hyvää työnantajaimagoa. Marraskuussa Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Kun henkilöstöhallinto hoidetaan taitavasti ja tehokkaasti, tulos näkyy yrityksen liiketoiminnassa.

Tiimi

Päivi Ekholm

Päivi Ekholm

Senior Headhunter / CEO
paivi.ekholm@wasatalent.fi
+358 40 524 5554

LinkedIn

Olen koulutukseltani HTM ja lisäksi minulla on Henkilöstöpäällikön tutkinto. Olen myös käynyt toimitusjohtajakoulun sekä opiskellut psykologiaa. Olen toiminut vuosia esimies- ja johtotehtävissä ja minulla on 14 vuoden kokemus rekrytoinneista, soveltuvuusarvioinneista sekä suorahausta. Minulla on SHL-sertifikaatti ja olen akkreditoitu uramuutoskonsultti.

Teen paljon koulutuksia liittyen esimiestyöhön, osaamisen hallintaan sekä muutoksen hallintaan. Nautin päästessäni kehittämään asioita ja tekemistä kohti tehokkaampaa ja tuloksekkaampaa lopputulosta.

Haluan toiminnassasi tähdätä pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja todelliseen kumppanuuteen. Onnistuneet ratkaisut sekä tyytyväiset asiakkaat ovat minulle sydämen asia.

Vapaa-aikana viihdyn erinomaisesti perheeni kanssa sekä pelaan ja toimin aktiivisesti Vaasan golfyhteisössä.

Viisaus, jota pyrin noudattamaan kuuluu:

”Kaikki mikä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä myös hyvin.”

Tuija Koski

Tuija Koski

Senior Headhunter
tuija.koski@wasatalent.fi
+358 50 306 5587

LinkedIn

Urani alkoi asiakaspalvelussa ja palvelumyynnin alueella. Palveluorganisaatiosta siirryin teknologia sektorille, jossa toimin reilut 12 vuotta henkilöstöhallinnossa HR prosessien parissa. Tätä kautta minulla on vankka kokemus rekrytoinneista, soveltuvuusarvioinneista, osaamisen kehittämisestä, koulutusten organisoinnista, prosessien kehityksestä, työturvallisuusasioista sekä sopimuskilpailutuksista. WasaTalentille olen tullut 2017 ja täällä pääsenkin hyödyntämään kaikkea urallani oppimaani!

WasaTalentilla Senior Konsultin tehtäviini kuuluvat suorahakujen ja rekrytointitoimeksiantojen hoitaminen sekä kehitysprojektien läpivienti. Minulla on SHL-sertifikaatti, joka mahdollistaa soveltuvuusarviointien ammattimaisen analysoinnin hakujen yhteydessä. Lisäksi autan asiakkaita esim. HR-prosessien kehittämisessä, päivittämisessä ja koulutusjärjestelyissä fasilitoimalla.

Haluan toimia tiiviisti yhteydessä asiakkaisiini ja hakijoihin. Uskon, että näin löydämme parhaat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Saan virtaa päivään ja hymyn huulilleni tyytyväisistä asiakkaista ja hakijoista.

Hyvinvoinnistani pidän huolta kuntoilemalla ja käymällä erilaisissa kulttuuritapahtumisissa. Huumorin kukka kukkii vahvasti tiimimme jäsenissä, enkä minä ole poikkeus. Erityishenkilöt ovat minulle sydämen asia.

”Uskon, että laadulla ja sitkeydellä saadaan tuloksia.”

Anniina Sajalinna

Anniina Sajalinna

Sales Manager
anniina.sajalinna@wasatalent.fi
+ 358 (0)50 470 4254

LinkedIn

Olen kotoisin Kymenlaaksosta, mutta kohtalo toi minut Vaasan rannikolle opiskelupaikan muodossa. WasaTalentin myyntipäälliköksi minut napattiin nopeasti Kansainvälisen kaupan Tradenomiksi valmistumisen jälkeen, ja tässä työssä ulospäin suuntautuva persoonani onkin kuin kotonaan!

Myyntipäällikön vastuihin kuuluvat asiakassuhteiden ylläpito, uusasiakashankinta, tarjousten ja dokumenttien päivittäminen sekä somesisällön tuottaminen. Yritystapaamiset täyttävät suurimman osan päivästäni ja punainen takkini viipottaa Pohjanmaan maakuntien sisällä paikasta toiseen. Toki toimintasäteemme on valtakunnallinen, joten auto suuntaa sinne, missä tarvetta on.

Luonteeltani olen erittäin ulospäinsuuntautunut ja vahva ongelmanratkaisija. Uskon, että rehellinen vuorovaikutus ja asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen johtaa pitkäkestoiseen ja molemminpuolisesti hyödyttävään suhteeseen. Omalla toiminnallani pyrinkin siihen, että meistä jäisi kaikille asiantunteva, tehokas ja helposti lähestyttävä kuva.

Vapaa-aikanani olen ahkera sokerileipuri, kalastaja ja partiolainen. Aina valmiina, myös työelämässä.

”Jos pelaat elämässäsi aina varman päälle, päätät samalla, ettet enää halua kasvaa.” – Shirley Hufstedler

Erja Rinne

Erja Rinne

Assistant
erja.rinne@wasatalent.fi
+358 400 562 661

Ennen nykyistä työtehtävääni olen tehnyt pitkän uran franchising-toiminnan parissa. Vastasin urallani mm. yrittäjärekrytoinneista, sopimus- ja rahoitusneuvotteluista sekä sopimuskannan hallinnoinnista. Lisäksi toimin HR- ja taloustiimin asiantuntijana. Asiakkaina olivat pääosin yrittäjät ja toimintaan liittyvät yhteistyökumppanit. Työssäni osaamista tukee kaupallinen- ja taloushallinnon koulutus.

WasaTalentilla asiantuntijuuteeni nojataan rekrytointiasiakkuuksien hoidoissa, konsultoinnissa ja dokumenttien päivittämisessä. Lisäksi toimin toimistomme sihteerinä ja ”hengettärenä”, kuten muut tiimiläiset tuppaavat lempeän rauhallista olemustani kuvailemaan. Olen hyvin tavoitekeskeinen niin yksityis- kuin työelämässä. Työssäni asiakas on ykkönen, enkä jousta laadusta.

Vapaa-aikana käyn mielelläni eri kulttuuritapahtumissa, kuntoilen ja teen jonkin verran vapaaehtoistyötä. Käsityöt ovat lähellä sydäntäni, samoin avantouinti. Lisäksi minulla on kotona tiimimmekin mielestä maailman suloisin ja letkein Persialaiskissa Danny.
Mottoni on:

”Kohtele muita, niin kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan.”

Salla Miettinen

Salla Miettinen

Junior Consultant
salla.miettinen@wasatalent.fi
+358 50 4141 600

LinkedIn

Olen kolmannen vuoden kauppatieteiden opiskelija ja opinnoissani keskitys henkilöstöhallintoon. Aiemmin olen tehnyt töitä taloushallinnossa, asiakaspalvelussa sekä lasten ja nuorten parissa eri tehtävissä. WasaTalentilla työtehtäväni liittyvät rekrytointi- ja suorahakuprosesseissa avustamiseen sekä hakijamarkkinointiin.

Toimin aurinkoisella otteella ja muut huomioon ottaen. Pyrin luomaan hyvän ilmapiirin, jossa asiat sujuvat aikataulussa, onnistuneesti ja tavoitteet saavuttaen, asiakasta kuunnellen.

Musiikki on lähellä sydäntäni ja vapaa-aikani kuuluukin selloa soittamalla sekä urheillen.

”Uskon, että tekemällä pääsee pitkälle.”

Toimistokoira Minni

Minni

Olen viralliselta nimeltäni Villa Poco’s Doncella Serianna. Käyttäydyn mahtipontisen nimeni mukaisesti aika usein ja osaan kyllä vaatia ihmispalvelijoiltani kaikkea suosionosoituksista herkkuihin. Synnyin Nurmijärvellä 20.4.2016 ja olen rodultani Bichon Havanais eli tutummin Havannan koira.

Työpäiviäni vietän seuraamalla ympäristöä ja esittäen joskus kuuluvastikin mielipiteitäni. Olen seurakoira sanan varsinaisessa merkityksessä, haluan olla aina ja kaikessa mukana ja mielestäni olen paras meistä vastaanottamaan vieraita.

Minun rakkain leluni on vaaleanpunainen muoviluu, jota jaksan hakea loputtomasti (voi kumpa joku vaan heittelisi samaan tahtiin). ”Kampaajalla” käyn kolmen kuukauden välein, tässä vaativassa työssä edustava olemus kun on erittäin tärkeää.

Allekirjoitan sanonnat

”Toimisto ei ole mitään ilman toimistokoiraa ja ihminen on koiran paras ystävä.”