WasaTalent - urapolkujen rakentaja

WasaTalent Oy on perustettu vuonna 2012. Vuosien myötä olemme koonneet ympärillemme mittavan verkoston työnantajia, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Hoidamme tälläkin hetkellä kymmenien pienten ja suurten yhtiöiden ja organisaatioiden kansallisia ja kansainvälisiä työnhakuja.

WasaTalentin asiantuntijoilla on monialainen koulutus ja pitkä kokemus, joita hyödynnämme kaikessa työssämme. Tapamme toimia on joustava ja aina ihmisläheinen. Teemme kaikkemme asiakkaan palvelemiseksi ja ohjenuoramme on aina vaalia hyvää työnantajaimagoa. Marraskuussa Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Kun henkilöstöhallinto hoidetaan taitavasti ja tehokkaasti, tulos näkyy yrityksen liiketoiminnassa.

Tiimi

Päivi Ekholm

Päivi Ekholm

Senior Headhunter / CEO
paivi.ekholm@wasatalent.fi
+358 40 524 5554

LinkedIn

Olen WasaTalent Oy:n perustaja, toimitusjohtaja ja joka paikan höylä.  Minulla on yli 20 vuoden kokemus johtamisesta, rekrytoinneista, suorahausta, soveltuvuusarvioinneista ja muista HR-projekteista. Koulutukseltani olen HTM ja minulla on Henkilöstöpäällikön tutkinto, lisäksi olen käynyt toimitusjohtajakoulun sekä opiskellut psykologiaa. Olen myös akkreditoitu uramuutoskonsultti sekä sertifioitu SHL- sekä DiSC-valmentaja.

Osaamistani hyödynnetään eniten johtaja- ja asiantuntijatason suorahauissa, valmennuksessa sekä konsultoinnissa. Vastaan WasaTalentin valtakunnallisesta toiminnasta ja teenkin paljon sekä hiljaisia että julkisia hakuja koko Suomen alueella samoin kuin kehitys- ja valmennusprojekteja.

Nautin päästessäni kehittämään prosesseja ja työkaluja kohti tehokkaampaa ja tuloksekkaampaa lopputulosta. Minulle on tärkeää hyvä pohjatyö sekä henkilökohtainen palvelu, sillä toiminnassani tähtään aina pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja todelliseen kumppanuuteen. Onnistuneet ratkaisut sekä tyytyväiset asiakkaat ovat minulle sydämen asia.

Vapaa-aikana vietän paljon aikaa perheeni kanssa sekä pelaan ja toimin aktiivisesti Vaasan golfyhteisössä. Lisäksi olen toimistokoiramme Minnin ihmispalvelija.

Viisaus, jota pyrin noudattamaan, kuuluu:

”Kaikki mikä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä myös hyvin.”

Tuija Koski

Tuija Koski

Senior Headhunter
tuija.koski@wasatalent.fi
+358 50 306 5587

LinkedIn

Urani alkoi asiakaspalvelussa ja palvelumyynnin alueella. Palveluorganisaatiosta siirryin teknologia sektorille, jossa toimin reilut 12 vuotta henkilöstöhallinnossa HR prosessien parissa. Tätä kautta minulla on vankka kokemus rekrytoinneista, soveltuvuusarvioinneista, osaamisen kehittämisestä, koulutusten organisoinnista, prosessien kehityksestä, työturvallisuusasioista sekä sopimuskilpailutuksista. WasaTalentille olen tullut 2017 ja täällä pääsenkin hyödyntämään kaikkea urallani oppimaani!

WasaTalentilla Senior Konsultin tehtäviini kuuluvat suorahakujen ja rekrytointitoimeksiantojen hoitaminen sekä kehitysprojektien läpivienti. Minulla on SHL-sertifikaatti, joka mahdollistaa soveltuvuusarviointien ammattimaisen analysoinnin hakujen yhteydessä. Lisäksi autan asiakkaita esim. HR-prosessien kehittämisessä, päivittämisessä ja koulutusjärjestelyissä fasilitoimalla.

Haluan toimia tiiviisti yhteydessä asiakkaisiini ja hakijoihin. Uskon, että näin löydämme parhaat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Saan virtaa päivään ja hymyn huulilleni tyytyväisistä asiakkaista ja hakijoista.

Hyvinvoinnistani pidän huolta kuntoilemalla ja käymällä erilaisissa kulttuuritapahtumisissa. Huumorin kukka kukkii vahvasti tiimimme jäsenissä, enkä minä ole poikkeus. Erityishenkilöt ovat minulle sydämen asia.

”Uskon, että laadulla ja sitkeydellä saadaan tuloksia.”

Ville Sihto

Consultant
ville.sihto@wasatalent.fi
+358 50 518 9448

LinkedIn

Jani Nurminen

Jani Nurminen

Sales Manager
jani.nurminen@wasatalent.fi
+358 50 470 4254

LinkedIn

Senja Herranen

Senja Herranen

Junior Consultant
senja.herranen@wasatalent.fi
+358 504141600

LinkedIn

Olen alun perin kotoisin Helsingistä ja valmistunut Jönköpingin yliopistosta Ruotsista kauppatieteiden kandidaatiksi, International Management-nimisestä ohjelmasta. Kirjoitin kandidaattitutkielmaani tekoälyn vaikutuksesta rekrytointiin ja olen opiskellut useita johtamisen ja henkilöstöhallinnon kursseja. Tällä hetkellä suoritan maisteriopintojani Vaasan Yliopistossa.

Minulla on entuudestaan monipuolinen työkokemus erilaisista asiakaspalvelutehtävistä sekä finanssialalta. WasaTalentilla Junior Konsultin työtehtäviini kuuluvat researching tehtävät, avointen työhakujen hoitaminen sekä senior headhunterien avustaminen Suorahaku -prosesseissa. Työskentelytapani on hyvin asiakaslähtöinen ja minulle on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä työnjälkeemme. Haluan kuunnella asiakkaidemme tarpeita ja luoda heille parhaan ratkaisun tilanteeseen.

Olen harrastanut ratsastusta ja hevostelua vuodesta 2000, joten hevoset ja eläimet ovat aina kuuluneet arkeeni. Hevosharrastuksen lisäksi kesäaikaan pyöräilen paljon ja talvella nautin ulkoilusta hiihdon merkeissä.

Mottoni, joka auttaa niin työssä kuin jokapäiväisessä elämässäni on:

”There is no substitute for hard work.”

Toimistokoira Minni

Minni

Olen viralliselta nimeltäni Villa Poco’s Doncella Serianna. Käyttäydyn mahtipontisen nimeni mukaisesti aika usein ja osaan kyllä vaatia ihmispalvelijoiltani kaikkea suosionosoituksista herkkuihin. Synnyin Nurmijärvellä 20.4.2016 ja olen rodultani Bichon Havanais eli tutummin Havannan koira.

Työpäiviäni vietän seuraamalla ympäristöä ja esittäen joskus kuuluvastikin mielipiteitäni. Olen seurakoira sanan varsinaisessa merkityksessä, haluan olla aina ja kaikessa mukana ja mielestäni olen paras meistä vastaanottamaan vieraita.

Minun rakkain leluni on vaaleanpunainen muoviluu, jota jaksan hakea loputtomasti (voi kumpa joku vaan heittelisi samaan tahtiin). ”Kampaajalla” käyn kolmen kuukauden välein, tässä vaativassa työssä edustava olemus kun on erittäin tärkeää.

Allekirjoitan sanonnat

”Toimisto ei ole mitään ilman toimistokoiraa ja ihminen on koiran paras ystävä.”