Luottamuksellista kumppanuutta ja tehokasta henkilöstöjohtamista

WasaTalent Oy on perustettu vuonna 2012. Vuosien myötä olemme koonneet ympärillemme mittavan verkoston työnantajia, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Hoidamme tälläkin hetkellä kymmenien pienten ja suurten yhtiöiden ja organisaatioiden kansallisia ja kansainvälisiä työnhakuja.

WasaTalentin asiantuntijoilla on monialainen koulutus ja pitkä kokemus, joita hyödynnämme kaikessa työssämme. Tapamme toimia on joustava ja aina ihmisläheinen. Teemme kaikkemme asiakkaan palvelemiseksi ja ohjenuoramme on aina vaalia hyvää työnantajaimagoa. Marraskuussa Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Kun henkilöstöhallinto hoidetaan taitavasti ja tehokkaasti, tulos näkyy yrityksen liiketoiminnassa.

Henkilöstö

Päivi Ekholm, Headhunter, Toimitusjohtaja

+358 40 524 5554
paivi.ekholm@wasatalent.fi

Olen koulutukseltani HTM ja lisäksi minulla on Henkilöstöpäällikön tutkinto. Olen myös käynyt toimitusjohtajakoulun sekä opiskellut psykologiaa. Olen toiminut vuosia esimies- ja johtotehtävissä ja minulla on 14 vuoden kokemus rekrytoinneista, soveltuvuusarvioinneista sekä suorahausta. Minulla on SHL-sertifikaatti ja olen akkreditoitu uramuutoskonsultti.

Teen paljon koulutuksia liittyen esimiestyöhön, osaamisen hallintaan sekä muutoksen hallintaan. Nautin päästessäni kehittämään asioita ja tekemistä kohti tehokkaampaa ja tuloksekkaampaa lopputulosta.

Haluan toiminnassasi tähdätä pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja todelliseen kumppanuuteen. Onnistuneet ratkaisut sekä tyytyväiset asiakkaat ovat minulle sydämen asia.

Vapaa-aikana viihdyn erinomaisesti perheeni kanssa sekä pelaan ja toimin aktiivisesti Vaasan golfyhteisössä.

Viisaus, jota pyrin noudattamaan kuuluu:

”Kaikki mikä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä myös hyvin.”

Anniina Sajalinna, Myyntipäällikkö

+358 (0)504704254
anniina.sajalinna@wasatalent.fi

Olen koulutukseltani kansainvälisen kaupan tradenomi ja työuraani mahtuu kaikkea vartijan töistä tilaustenkäsittelyyn. Myyntipäällikön työtehtäviini kuuluivat mm. asiakastapaamiset, tarjouksien teko sekä asiakaspalvelu. Lisäksi toimin epävirallisena somettajana ja sisällöntuottajana.

Olen hyvin ulospäinsuuntautunut ja vahva ongelmanratkaisija. Työssäni haluan korostaa vuorovaikutuksen ja asiakkaan tarpeiden ymmärtämisen tärkeyttä.

Vapaa-aikanani olen ahkera leipuri ja kalastaja.

Eämänneuvoni niin vapaa-ajalla kuin töissä

Jos pelaat elämässäsi aina varman päälle, päätät samalla, ettet enää halua kasvaa.— Shirley Hufstedler

Tuija Koski, Seniorikonsultti

+358 50 306 5587
tuija.koski@wasatalent.fi

Aloitin työurani asiakaspalvelussa ja palvelumyynnin alueella. Palveluorganisaatiosta siirryin teknologia sektorille, jossa viimeiset 12 vuotta olen toiminut henkilöstöhallinnossa HR prosessien parissa. Työtehtäväni ovat muodostuneet rekrytoinneista, soveltuvuusarvioinneista, osaamisen kehittämisestä, koulutusten organisoinnista, prosessien kehityksestä, työturvallisuusasioista sekä sopimuskilpailutuksista.

WasaTalentilla työhöni kuuluu rekrytointitoimeksiantojen hoitaminen sekä kehitysprojektien läpivienti. Autan myös asiakkaita koulutusjärjestelyissä fasilitoimalla koulutustilaisuuksia ja erilaisia tapahtumia. Lisäksi toimin Research-toiminnossa suorahakutoimeksiannoissa.

Haluan toimia tiiviisti yhteydessä asiakkaisiin, jotta löydämme parhaat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin tai ongelmatilanteisiin. Tyytyväiset asiakkaat takaavat onnistumisen ilon.

Hyvinvoinnistani pidän huolta kuntoilemalla ja käymällä erilaisissa kulttuuritapahtumisissa. Erityishenkilöt ovat minulle sydämen asia.

Uskon, että laadulla ja sitkeydellä saadaan tuloksia

Erja Rinne, Assistentti

+358 400 562661
erja.rinne@wasatalent.fi

Minulla on kaupallinen- ja taloushallinnon koulutus. Olen tehnyt pitkän työuran franchising-toiminnan parissa. Työtehtäviini kuuluivat mm. yrittäjärekrytointi, sopimus- ja rahoitusneuvottelut sekä sopimuskannan hallinnointi. Lisäksi toimin HR- ja taloustiimin asiantuntijana. Asiakkaina olivat pääosin yrittäjät ja toimintaan liittyvät yhteistyökumppanit.

WasaTalentilla tehtäväkenttääni kuuluu rekrytointiasiakkuuksien hoito ja konsultointi.

Olen hyvin tavoitekeskeinen niin yksityis- kuin työelämässä. Työssäni asiakas on ykkönen.

Vapaa-aikana käyn mielelläni eri kulttuuritapahtumissa, kuntoilen ja teen jonkin verran vapaaehtoistyötä. Käsityöt ovat myös lähellä sydäntäni.

Mottoni on:

”Kohtele muita, niin kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan.”

Salla Miettinen, Juniorikonsultti

assistentti@wasatalent.fi

Olen kolmannen vuoden kauppatieteiden opiskelija ja opinnoissani keskitys henkilöstöhallintoon. Aiemmin olen tehnyt töitä taloushallinnossa, asiakaspalvelussa sekä lasten ja nuorten parissa eri tehtävissä. WasaTalentilla työtehtäväni liittyvät rekrytointi- ja suorahakuprosesseissa avustamiseen sekä hakijamarkkinointiin.

Toimin aurinkoisella otteella ja muut huomioon ottaen. Pyrin luomaan hyvän ilmapiirin, jossa asiat sujuvat aikataulussa, onnistuneesti ja tavoitteet saavuttaen, asiakasta kuunnellen.

Musiikki on lähellä sydäntäni ja vapaa-aikani kuuluukin selloa soittamalla sekä urheillen.

Uskon, että tekemällä pääsee pitkälle.