WasaTalent - urapolkujen rakentaja

WasaTalent Oy on perustettu vuonna 2012. Vuosien myötä olemme koonneet ympärillemme mittavan verkoston työnantajia, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Hoidamme tälläkin hetkellä kymmenien pienten ja suurten yhtiöiden ja organisaatioiden kansallisia ja kansainvälisiä työnhakuja.

WasaTalentin asiantuntijoilla on monialainen koulutus ja pitkä kokemus, joita hyödynnämme kaikessa työssämme. Tapamme toimia on joustava ja aina ihmisläheinen. Teemme kaikkemme asiakkaan palvelemiseksi ja ohjenuoramme on aina vaalia hyvää työnantajaimagoa. Marraskuussa Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Kun henkilöstöhallinto hoidetaan taitavasti ja tehokkaasti, tulos näkyy yrityksen liiketoiminnassa.

Tiimi

Päivi Ekholm

Päivi Ekholm

Senior Headhunter / CEO
paivi.ekholm@wasatalent.fi
+358 40 524 5554

LinkedIn

Olen WasaTalent Oy:n perustaja, toimitusjohtaja ja joka paikan höylä.  Minulla on yli 20 vuoden kokemus johtamisesta, rekrytoinneista, suorahausta, soveltuvuusarvioinneista ja muista HR-projekteista. Koulutukseltani olen HTM ja minulla on Henkilöstöpäällikön tutkinto, lisäksi olen käynyt toimitusjohtajakoulun sekä opiskellut psykologiaa. Olen myös akkreditoitu uramuutoskonsultti sekä sertifioitu SHL- sekä DiSC-valmentaja.

Osaamistani hyödynnetään eniten johtaja- ja asiantuntijatason suorahauissa, valmennuksessa sekä konsultoinnissa. Vastaan WasaTalentin valtakunnallisesta toiminnasta ja teenkin paljon sekä hiljaisia että julkisia hakuja koko Suomen alueella samoin kuin kehitys- ja valmennusprojekteja.

Nautin päästessäni kehittämään prosesseja ja työkaluja kohti tehokkaampaa ja tuloksekkaampaa lopputulosta. Minulle on tärkeää hyvä pohjatyö sekä henkilökohtainen palvelu, sillä toiminnassani tähtään aina pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja todelliseen kumppanuuteen. Onnistuneet ratkaisut sekä tyytyväiset asiakkaat ovat minulle sydämen asia.

Vapaa-aikana vietän paljon aikaa perheeni kanssa sekä pelaan ja toimin aktiivisesti Vaasan golfyhteisössä. Lisäksi olen toimistokoiramme Minnin ihmispalvelija.

Viisaus, jota pyrin noudattamaan, kuuluu:

”Kaikki mikä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä myös hyvin.”

Tuija Koski

Tuija Koski

Senior Headhunter
tuija.koski@wasatalent.fi
+358 50 306 5587

LinkedIn

Urani alkoi asiakaspalvelussa ja palvelumyynnin alueella. Palveluorganisaatiosta siirryin teknologia sektorille, jossa toimin reilut 12 vuotta henkilöstöhallinnossa HR prosessien parissa. Tätä kautta minulla on vankka kokemus rekrytoinneista, soveltuvuusarvioinneista, osaamisen kehittämisestä, koulutusten organisoinnista, prosessien kehityksestä, työturvallisuusasioista sekä sopimuskilpailutuksista. WasaTalentille olen tullut 2017 ja täällä pääsenkin hyödyntämään kaikkea urallani oppimaani!

WasaTalentilla Senior Konsultin tehtäviini kuuluvat suorahakujen ja rekrytointitoimeksiantojen hoitaminen sekä kehitysprojektien läpivienti. Minulla on SHL-sertifikaatti, joka mahdollistaa soveltuvuusarviointien ammattimaisen analysoinnin hakujen yhteydessä. Lisäksi autan asiakkaita esim. HR-prosessien kehittämisessä, päivittämisessä ja koulutusjärjestelyissä fasilitoimalla.

Haluan toimia tiiviisti yhteydessä asiakkaisiini ja hakijoihin. Uskon, että näin löydämme parhaat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Saan virtaa päivään ja hymyn huulilleni tyytyväisistä asiakkaista ja hakijoista.

Hyvinvoinnistani pidän huolta kuntoilemalla ja käymällä erilaisissa kulttuuritapahtumisissa. Huumorin kukka kukkii vahvasti tiimimme jäsenissä, enkä minä ole poikkeus. Erityishenkilöt ovat minulle sydämen asia.

”Uskon, että laadulla ja sitkeydellä saadaan tuloksia.”

Jenni Kuusisto

HR Specialist
jenni.kuusisto@wasatalent.fi
+358 50 518 9448

LinkedIn

Olen monessa liemessä keitetty rehti pohjalaisnainen. Pitkä urani esimiesasemassa vakuutusalalla on kerryttänyt kokemusta päivittäisen esimiehen HR työn lisäksi erityisesti organisaatioiden muutosprosesseista, suorituksen johtamisesta sekä osaamisen kehittämisestä ja valmennuksesta. HR-asiantuntijan tehtävässä WasaTalentilla koen saavani mahdollisuuden käyttää monipuolisesti osaamistani ja pääsen yhdistämään pitkän kokemukseni esimiestyöstä henkilöstöjohtamisen koulutukseeni.

HR-asiantuntijana vastuualueenani ovat erilaiset HR:n kenttään liittyvät palvelut ja projektit sekä tutkimukset. Lisäksi toimin myös aktiivisesti eri rekrytointiprosesseissa. Vuosien kokemuksella koen yritysten menestyksen tulevan hyvän johtamisen ja henkilöstön kehittämisen kautta. Minua kiinnostaa erityisesti erilaiset organisaatioiden muutostilanteet ja miten organisaatio voi kasvaa niiden kautta vahvemmaksi.

Vapaa-ajalla minut voi löytää sienimetsästä, meren ääreltä tai vaikkapa keittiöstä omenahillon valmistuksesta. Aina on myös hyvä syy koota perhe ja ystävät hyvän ruoan äärelle

”People first – oli kyse sitten asiakkaista tai henkilöstöstä.”

Jani Nurminen

Jani Nurminen

Sales Manager
jani.nurminen@wasatalent.fi
+358 50 470 4254

LinkedIn

Olen erittäin ulospäinsuuntautunut ja ihmisten parissa aina parhaimmillani. Kaupallisella koulutuspohjalla olen kerännyt kokemusta erilaisilta aloilta ja kehittynyt yritysmyynnin ammattilaiseksi. Tämä näkyy nykyisessä myyntipäällikön tehtävässä WasaTalentilla erinomaisena kykynä kuunnella ja löytää oikeat tavat ratkaista asiakkaan haasteet toimialasta riippumatta.

Työelämässä intohimoni on ratkaisumyynnissä, jossa pääsee luomaan tiiviin ja luottamuksellisen asiakassuhteen. Parhaat ratkaisut varmistetaan sisäistämällä asiakkaan liiketoiminta ja tavoitteet kokonaisvaltaisesti. Uskon, että aito auttamishaluni ja rehellinen vuorovaikutus asiakkaiden kanssa tuottaa molempia tyydyttävän lopputuloksen.

Innostun haasteista ja minulla on jatkuva halu kehittyä, mikä näkyy vapaa-ajalla vuosien ajan triathlon ja maraton harrastusten parissa viihtymisessä.

”Viisas ihminen ei ole aina oikeassa, vaan valmis muuttamaan mielipiteensä huomatessaan olevansa väärässä.”

Mirella Torkko

Assistant
mirella.torkko@wasatalent.fi
+358 50 339 2552

LinkedIn

Koulutustaustaltani olen filosofian maisteri pääaineena kansainvälinen viestintä ja johtaminen. Lisäksi olen tehnyt monialaisen kieliasiantuntijan kandidaattitutkinnon pääaineenani englannin kieli ja kirjallisuus. Työkokemusta on kuitenkin kertynyt jo melkein vuosikymmenen ajan erilaisista asiakaspalvelutehtävistä. Vahva kokemus erilaisten ihmisten kohtaamisesta on tuonut rohkeutta ja kyvyn sopeutua nopeasti, joista koen olevan hyötyä WasaTalentilla.

Assistentin tehtävissä olen usein ensimmäinen kontakti toimistolle tultaessa niin yritysasiakkaille kuin hakijoille. Erityisenä vastuualueena on viestintä ja sisällön tuottaminen, jonka lisäksi avustan asiantuntijoita erilaisissa tehtävissä. Tässä tehtävässä kiinnostaakin erityisesti monipuolisuus ja mahdollisuus toteuttaa luovuutta viestinnän kautta. Odotan innolla kehittymistäni myös HR-puolella seuratessani alansa asiantuntijoiden työskentelyä.

Työpäivän jälkeen lähden koirieni kanssa tutkimaan luontopolkuja. Olen myös aikaisemmin harrastanut kilpatasolla tanssia useamman vuoden ajan ja nykyään käyn aktivoimassa kehoa ja mieltä tanssitunnilla muutaman kerran viikossa.

”No point in looking back, you are not going that way.”

Toimistokoira Minni

Minni

Olen viralliselta nimeltäni Villa Poco’s Doncella Serianna. Käyttäydyn mahtipontisen nimeni mukaisesti aika usein ja osaan kyllä vaatia ihmispalvelijoiltani kaikkea suosionosoituksista herkkuihin. Synnyin Nurmijärvellä 20.4.2016 ja olen rodultani Bichon Havanais eli tutummin Havannan koira.

Työpäiviäni vietän seuraamalla ympäristöä ja esittäen joskus kuuluvastikin mielipiteitäni. Olen seurakoira sanan varsinaisessa merkityksessä, haluan olla aina ja kaikessa mukana ja mielestäni olen paras meistä vastaanottamaan vieraita.

Minun rakkain leluni on vaaleanpunainen muoviluu, jota jaksan hakea loputtomasti (voi kumpa joku vaan heittelisi samaan tahtiin). ”Kampaajalla” käyn kolmen kuukauden välein, tässä vaativassa työssä edustava olemus kun on erittäin tärkeää.

Allekirjoitan sanonnat

”Toimisto ei ole mitään ilman toimistokoiraa ja ihminen on koiran paras ystävä.”