WasaForum-tapahtumaa ei järjestetä syyskuussa

Viime päivien uutiset koronavirusepidemiasta ovat äkillisesti muuttaneet syksyn tapahtumien tulevaisuudennäkymiä. Haluamme osaltamme estää epidemian toisen aallon kehittymistä, minkä vuoksi olemme päättäneet peruuttaa 9. syyskuuta järjestettäväksi suunnitellun WasaForum-tapahtuman.

Tulemme palauttamaan kaikki rekisteröitymismaksut. Palauttamista varten tarvitsemme nimesi ja IBAN-tilinumerosi. Ryhmien osalta riittää, kun ilmoitat rekisteröitymisen tehneen yhteyshenkilön nimen. Maksujen palauttamista koordinoi Tuija Koski, tuija.koski@wasatalent.fi

WasaForumille ei toistaiseksi etsitä uutta päivämäärää. Syksyn työpajojen osalta seuraamme tilannetta ja ilmoitamme niiden järjestämisestä verkkosivuillamme ja uutiskirjeessämme.

WasaForumin teema, psykologinen turvallisuus työyhteisössä, on entistäkin tärkeämpi poikkeusoloissa. Työskentelemme sen lisäämiseksi kehitys- ja valmennuspalvelujemme kautta.

Pahoittelemme peruuttamisesta aiheutuvaa vaivaa ja kiitämme rekisteröityneitä, esiintyjiä ja yhteistyökumppaneita ymmärtäväisestä suhtautumisesta!

Terveisin,
WasaForumin järjestäjätiimi