Tulevat työpajat

Sitoutuneet työntekijät valmentavalla johtamisella

Valmentava johtaminen, kuva: Diego PH on Unsplash

JOHTAMISTYÖKALU

Aika: Torstai 26.9.2019 klo 15:00-17:00
Paikka: Ammusvarasto, Aleksanterinkuja 2, 65100 Vaasa
Hinta: 45 € + alv 24 %/osallistuja
Ilmoittautuminen päättyy: 19.9.

Ilmoittaudu nyt

Tulevaisuuden johtamisen tulee vastata toiminnan ja työtekijöiden jatkuvaan kehityksen tarpeeseen. Esimiesten tuleekin keskittyä johdettavien kehityksien mahdollistamiseen ja uusien toimintatapojen luomiseen. Valmentavassa otteessa hyödynnetään työntekijöiden potentiaalia ratkaista omia ongelmia, oppia toiminnastaan ja uskaltaa kokeilla uusia asioita. Esimiehen rooli on enemmän tukijan ja mahdollistajan, kuin käskijän ja valmiiden ratkaisujen lähteenä.

Tua HerrgårdAsiantuntijana
TUA HERRGÅRD

Johtamisen haastavat tilanteet (vieraileva asiantuntija)

Johtamisen haastavat tilanteet, kuva: Andre Hunter

VIERAILEVA ASIANTUNTIJA

Aika: Torstai 31.10.2019 klo 15:00-17:00
Paikka: Ammusvarasto, Aleksanterinkuja 2, 65100 Vaasa
Hinta: 45 € + alv 24 %/osallistuja
Ilmoittautuminen päättyy: 24.10.

Ilmoittaudu nyt

Suurin osa esimiehistä ovat sitä mieltä, että ”Haastavat tilanteet tai henkilöt” kuuluvat heidän vaikeimpiin johtamistehtäviinsä. Haastaviin tilanteisiin voidaan lukea kaikkea konfliktitilanteista negatiivisen palautteen antamiseen. Samalla nämä tilanteet ovat tärkeät kehityksen näkökulmasta. Professori Annika Tidström on asiantuntijavieraanamme, sillä hänellä on sekä tutkimustietoa että käytännönkokemusta haastavien tilanteiden hallinnasta.

Annika TidströmVierailevana asiantuntijana
ANNIKA TIDSTRÖM

Itsetuntemuksella varmuutta johtamiseen

Itsensä johtaminen, kuva: Artur Tumasjan

ITSENSÄ KEHITTÄMINEN

Aika: Torstai 28.11.2019 klo 15:00-17:00
Paikka: Ammusvarasto, Aleksanterinkuja 2, 65100 Vaasa
Hinta: 45 € + alv 24 %/osallistuja
Ilmoittautuminen päättyy: 21.11.

Ilmoittaudu nyt

Esimiestyö on muuttumassa ammattiasiantuntijasta ihmisjohtamisen asiantuntijaksi. Tarve tuntea johdettavansa kasvaa sen myötä. Itsensä ymmärtäminen ja tunteminen on ensimmäinen askel kohti tehokkaampaa yhteistyötä muiden kanssa. Kuka minä olen? Mitkä ovat minun arvoni? Miten itse toimin tietyissä tilanteissa? Miten kaikki tämä vaikuttaa minun johtamiseeni? Kun tuntee omat resurssit, potentiaalin mutta myös rajoitteet, pystyy tekemään parempia päätöksiä. Lisäksi tiimi voi paremmin ja tekee parempaa tulosta toimiessani tietyllä tavalla.

Tua HerrgårdAsiantuntijana
TUA HERRGÅRD

Muutosjohtaminen – muutos vai parannus?

Muutosjohtaminen, kuva: Javier Allegue Barros

TOIVEAIHE

Aika: Torstai 19.12.2019 klo 15:00-17:00
Paikka: Ammusvarasto, Aleksanterinkuja 2, 65100 Vaasa
Hinta: 45 € + alv 24 %/osallistuja
Ilmoittautuminen päättyy: 12.12.

Ilmoittaudu nyt

Syksyn toivottu työpaja! Muutosjohtaminen on ollut tapetilla jo vuosikymmeniä. Tulevaisuuden näkymä on, että muutos tulee olemaan osa työelämäämme jatkossakin. ”Ainoa jatkuva on muutos”, mutta ovatko kaikki muutokset välttämättömiä? Tänä päivänä tuntuu siltä, että teemme muutoksia vain muutoksien vuoksi. Ja tutkimuksien mukaan suurin osa muutoksista epäonnistuvat. Johtavatko muutoksemme parempaan työelämään, toimintaan ja tulokseen? Muutosjohtamisesta tulisi tulla ”Kehitysjohtamista parempaan” ja liittämällä siihen myös hyvän toiminnan jatkuvuutta saisimme aikaan myös kestävämpää muutosta.

Tua HerrgårdAsiantuntijana
TUA HERRGÅRD

Kehity johtajana ja HR-asiantuntijana!

WasaTalent järjestää kerran kuukaudessa työelämän kehittämisen ja johtajuuden ympärille keskittyviä verkostoitumistyöpajoja. Toivotamme kaikki HR:n, esimiestyön ja johtamisen parissa työskentelevät tai aiheesta kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan omaksumaan ja jakamaan uutta tietoa!

Jokaisen verkostoitumistyöpajan ohjelma koostuu lyhyestä ja alustavasta luennosta, interaktiivisesta työpajasta aihealueen teeman mukaisesti sekä vapaamuotoisesta verkostoitumisesta. Tarjoamme osallistujille kahvia, teetä, hedelmiä ja pikkusuolaista.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen: Työpajoihin ilmoittaudutaan sähköisesti napsauttamalla ”Ilmoittaudu työpajaan” -painiketta. Työpajoissa on tilaa korkeintaan 20 osallistujalle ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos osallistujamäärä tulee täyteen, voit ilmoittautua varasijalle.

Maksut: Työpajoihin on nimellinen osallistumismaksu (45 € + alv), jolla katamme järjestämisestä aiheutuvia kuluja. Lähetämme laskun ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi laskutusosoitteeseen. Maksu on suoritettava tapahtumapäivään mennessä.

Tapahtumapaikka: Työpajat järjestetään Ammusvarastossa, joka on tunnelmallinen kokoustila Vaasan vanhalla kasarmialueella keskustan välittömässä läheisyydessä. Osoite: Aleksanterinkuja 2, 65100 Vaasa (karttalinkki)

Haluatko kutsut tulevista tapahtumista suoraan sähköpostiisi? Liity WasaTalentin uutiskirjeen vastaanottajaksi tästä linkistä.

Asiantuntijasi

Tua HerrgårdTua Herrgård toimii WasaTalentin Development Managerina. Hän on kokenut työelämän kehittäjä, joka on kouluttanut niin yritysjohtoa, julkista sektoria kuin yliopisto-opiskelijoitakin. Tua on ICF-sertifioitu Business Coach ja kauppatieteen tohtori.

Tutustu Tuaan tarkemmin

Menneet työpajat

Minne menee tulevaisuuden johtajuus?

Alustajat: Tua Herrgård ja Päivi Ekholm
Torstai 23.5.2019
Futura I, Vaasa