VESIHUOLLON VERKOSTOPÄÄLLIKKÖ, Seinäjoen Energia Oy

Hae tätä työpaikkaa

Seinäjoen Energia Oy on Seinäjoen kaupungin omistama monialayhtiö, joka tuottaa asiakkailleen sähkö-, lämpö- ja vesihuoltopalveluja. Konsernissa on tällä hetkellä noin 120 työntekijää. Seinäjoen Vesi, yksi Seinäjoen Energia-konsernin liiketoimintayksiköistä, huolehtii yli 60 000 kaupunkilaisen vesihuollosta.

Haemme nyt

VESIHUOLLON VERKOSTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan yhtiön vesiverkostojen teknisestä toiminnasta, rakennuttamisesta ja kunnossapidosta sekä kehittämisestä voimakkaasti kehittyvän Seinäjoen alueella.

Tehtäväsi on toimia esimiehenä ja vastata yhtiön vesihuoltoverkostoista ja niiden kehittämisestä kokonaisuutena kustannustehokkaasti. Varmistat myös vesihuoltopalvelun toimituskyvyn ja joustavuuden. Toimit vastuullisesti, sitoutuneesti ja ymmärrät vesihuollon merkityksen tärkeyden.

Alalle soveltuva DI tai Insinöörin tutkinto antaa sinulle hyvät lähtökohdat tehtävään, mutta vahvaa vesihuolto-osaamista voi olla tukemassa myös muu soveltuva koulutus. Aikaisempi kokemus esimiestehtävästä, ymmärrys vesihuoltokokonaisuuksista tai verkostotehtävistä katsotaan eduksi. Teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, joten sinulla tulee olla hyvät sosiaaliset taidot ja kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi. Englannin kielitaito katsotaan sinulle eduksi.

Ammatillisen osaamisesi lisäksi arvostamme persoonallisia puoliasi. Toimit päättäväisesti ja kykenet luomaan luottamuksellisen ilmapiirin työyhteisöön.  Olet ongelmanratkaisukykyinen ja joustava sekä pystyt organisoimaan ja priorisoimaan asioita.

Tarjoamme sinulle vakaan työpaikan kattavine henkilöstöetuineen, nykyaikaisine työ- ja toimitiloineen sekä mukavan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Koski 050 3065587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi palkkatoiveineen suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/ viimeistään 15.12.2019.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Marraskuussa Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

 

 

 

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös