TYÖNJOHTAJA

Javasko on vuonna 1985 perustettu metalliteollisuuden alihankintakonepaja Mänttä-Vilppulassa. Olemme erikoistuneet suurikokoisin hitsattuihin ja koneistettuihin rakenteisiin sekä suurikokoisiin kokoonpanoihin. Merkittävä osuus tuotannostamme on ns. yksittäiskappaletuotantoa. Tällä hetkellä meitä Javaskolaisia on noin 90. Teemme töitä omistautuneella asenteella, työturvallisuus ja -hyvinvointi edellä!

Lue lisää: www.javasko.fi

Nyt haemme joukkoomme eläköitymisestä johtuen

TYÖNJOHTAJAA LEVY- JA HITSAUSTYÖHÖN

Oletko sinä hitsausalan asiantuntija, joka etsii seuraavaa uramahdollisuuttaan? Haluatko motivoivan tehtävän, jossa pääset näyttämään jämäkät työnjohtotaitosi sekä vahvistamaan omaa ammattitaitoasi? 

Työnjohtajana toimit levyseppähitsaajien esimiehenä. Tehtävässä vastuullasi on omalla toiminnallasi vastata levy- ja hitsaustyön laadusta, tehokkuudesta, toimitusvarmuudesta sekä työturvallisuudesta. Toimenkuvaasi kuuluu levy- ja hitsaustyön opastaminen, esimiestehtävät, tuotannon suunnittelu ja levy- ja hitsaustyön kehittäminen sekä uusien menetelmien käyttöönotto. Työsi tukena toimii hitsausinsinööri (työnjohtaja) sekä tuotantopäällikkö.

Työssä onnistuminen edellyttää hitsausalan kokemusta tai koulutusta sekä mielellään hitsausinsinöörin pätevyyttä. Perehdytämme hyvin perusasioihin ja tarjoamme ulkopuolista koulutusta tarpeen mukaan. Levy- ja hitsaustyöosaston toinen työnjohtaja ja tuotantopäällikkö toimivat tukenasi myös alkuperehdytyksen jälkeen.

Odotamme sinulta jämäkkää ja hyvähenkistä tapaa toimia esimiehenä. Työssäsi tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Muu mahdollinen kielitaito katsotaan eduksi (venäjä, puola). Työpisteesi sijaitsee Javaskon Koskihallilla Vilppulassa.

Javaskon henkilökunta kokee työn monipuolisena ja työilmapiirin hyvänä. Javaskolaisilla on käytössä kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetuja sekä laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus työnantajan tarjoamana ylimääräisenä vakuutusturvana sekä lakisääteistä laajempi työterveyshuollon sopimus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Vihinen WasaTalent Oy:stä, p. 0400 164379 tai johanna.vihinen@wasatalent.fi.

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 28.1.2022.

Toimithan nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

 

Hae tätä työpaikkaa