TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ


PEPT on yksi Pohjoismaiden suurimmista yrityksistä, joka tarjoaa sekä teline- että eristystöitä. Olemme osa Suomen suurinta teollisuuseristys- ja telinekonsernia Saimaa Groupia (www.saimaagroup.fi) ja toimintamme tarkoituksena on koko ajan ollut auttaa asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa. Nykyään PEPT:illä on merkittävää ja paikallista toimintaa sekä Suomessa että Ruotsissa. Olemme vuosien varrella rakentaneet pitkäaikaisen yhteistyön monen yrityksen kanssa, sekä saaneet tunnustusta laadusta, luotettavuudesta ja turvallisesta työympäristöstä. Nämä ovat perusarvoja, jotka ovat kulkeneet mukanamme toiminnassamme siitä saakka, kun aloitimme vuonna 1992.

Toimintamme kasvaessa vahvistamme projektijohtoamme ja haemme matkustushaluista

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ

joka haluaa vastata projektiemme onnistumisesta raskaan teollisuuden tehdasympäristöissä ympäri Suomen.

Toimit työmaan työnjohtajien esimiehenä ja tarvittaessa vastaat itse suoraan pienempien projektien työnjohdosta. Työmaapäällikkönä tehtäviisi kuuluvat työmaan aikataulutuksen suunnittelu, resurssointi, materiaalien hankinta sekä projektien onnistunut läpivienti. Toiminta-alueenasi on koko Suomi projektien sijainnin mukaan. Osaat neuvotella asiakkaidemme kanssa niin, että työmme tulee aina tehtyä vaadittavaa työturvallisuutta ja laatuvaatimuksia noudattaen. Osallistut projektipalavereihin ja varmistat sujuvan tiedonkulun eri toimijoille. Asentajamme työmailla ovat joukko osaajia eri kulttuureista mutta heitä yhdistää tapamme tehdä tehokkaasti tiimityötä.

Sinua kiinnostaa työmatkustaminen asiakkaiden ja projektien sijainnin mukaan. Sinulla on kokemusta työmaan resursseista vastaamisesta sekä aikatauluttamisesta. Koulutuksesi on tekninen amk-tutkinto ja sinulla on muutaman vuoden työkokemus alalta tai vankka osaaminen työn kautta sekä työnjohtokokemusta. Puhut suomea ja sujuvaa englantia. Tunnet teline- ja eristetyötä tai putkistoja ja säiliöitä tai olet toiminut työnsuunnittelijana teollisuudessa. Olet avoin muuttuville tilanteille sekä osaat tehdä päätöksiä ja perustella ne.

Työmaapäällikkönä kehityt erikoisalamme osaajaksi ja halutessasi voit kehittyä urallasi eteenpäin. Yrityksessämme panostetaan työn turvalliseen tekemiseen ja kannustavaan bonusjärjestelmään. Ideaali asuinpaikkasi on vähintään junayhteyden päässä Keski-Pohjanmaasta mutta voit asua missä päin Suomea tahansa. Työajasta ja työsuhdeautosta sovitaan asuinpaikkasi sijainnin mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Paula Törnroos, 0505189448 tai paula.tornroos@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 29.5.2022.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta.

Hae tätä työpaikkaa