TUOTANTOJOHTAJA, Crimppi Oy

Hae tätä työpaikkaa

Crimppi on Suomen suurin johdinsarjatehdas, joka tarjoaa myös valokuitusarjojen valmistusta sekä sähkömekaniikan kokoonpanoa ja tuotesuunnittelua. Crimpin päätoimipiste on Vaasassa Suomessa, ja sillä on tehtaat myös Kroatiassa ja Kiinassa. Yhtiöllä on 400 työntekijää, ja sen liikevaihto on 25 miljoonaa euroa.

Haemme Vaasaan

TUOTANTOJOHTAJAA

Onko sinulla luontainen kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja palava halu olla kehittämässä toimintamalleja kansainvälisessä ympäristössä?  Nyt sinulle tarjoutuu ainutkertainen mahdollisuus ottaa koppi tehtävästä, jossa pääset rakentamaan Crimpin tulevaisuutta!

Investoimme tuotantoon ja kasvuun One Crimppi periaatteella, tavoitteena yhtenäinen toiminta kaikilla tehtailla. Nyt etsimme oikeaa henkilöä ottamaan vastuuta tuotannon kokonaiskehityksestä, ja toiminnan yhtenäistämisestä huomioiden kuitenkin ketterät ja joustavat toimintatavat, joista Crimppi on tunnettu. Tulet kehittämään tuotannon automatisointia ja digitalisointia sekä jalkauttamaan arvopohjaista toimintaa. Toimit osana johtoryhmää.

Tehtävässä onnistuminen vaatii, että sinulla on kokemusta valmistavasta teollisuudesta sekä tuotannon johtamisesta kehittyneessä tuotantoympäristössä.  Valmistusprosessien tuntemus ja toimitusketjun hallinnan kokemus sekä lean-menetelmien osaaminen helpottaa työtäsi. Ammatillisesti keskeisintä on kuitenkin kyky ideoida, suunnitella ja kehittää toimintaa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Arvostamme vahvasti myös personallisia taitojasi. Kyky ihmisten johtamiseen ja sujuvaan sosiaaliseen kanssakäymiseen on sinulle luontaista. Omaat hyvät kommunikointitaidot ja kykenet toimimaan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet tyyppinä innostava ja saat muut mukaan muutokseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, laajan ja vastuullisen työtehtävän, jossa näet työsi tuloksen. Pääset työskentelemään huikean hyvän työyhteisöön, jossa kaikkien panosta arvostetaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm, paivi.ekholm@wasatalent.fi tai 040 524 5554

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/ ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 23.2.2020.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös