TOIMITUSJOHTAJA

Wikro Marin Ab Oy/Wasa Power Center on Pietarsaaressa ja Vaasassa toimiva vene- ja vapaa-ajan tavaratalo. Markkinan johtavat brändit, vankka kokemus  ja vahva tekninen osaaminen ovat toiminnan kivijalkoina.  Veneilyyn ja mökkeilyyn liittyvät unelmat ovat meille sydänasiat- liity joukkoomme toteuttamaan niitä jatkossakin!

Meistä lisää: www.wikromarin.fiwww.wasapowercenter.fi

Haemme nyt toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen

TOIMITUSJOHTAJAA

vetämään Vaasan toimipistettä eteenpäin

Toimitusjohtajana pääset hyödyntämään liiketoimintaosaamistasi vaikuttamalla Wikro Marinin kehittämiseen sekä tulevaisuuden suuntaan. Vastaat tehtävässä Vaasan lisäksi Pietarsaaren toimipisteestä, ja toimit esimiehenä molempien toimipisteiden henkilöstölle.

Tehtävässä onnistuaksesi omaat vahvan taloudellisen otteen ja sovellat työssäsi liiketoiminnallisia lukuja. Olet yrittäjähenkinen ja ymmärrät perheyrityksen haasteet ja mahdollisuudet. Sinulla on hyvät henkilöstöjohtamistaidot ja osaat luoda luottamukselliset suhteet koko organisaatioon sekä asiakaskuntaan. Haluat kantaa vastuuta ja hoitaa liike- ja myyntitoimintaa itsenäisesti. Olet tehnyt sekä lyhyen että pitkän aikavälin strategista suunnittelua ja uskallat haastaa sekä viedä ideoita läpi. Tekninen tai kaupallinen koulutus tai kokemusta vastaavista tehtävistä sekä myyntityöstä katsotaan eduksi.

Johtajana olet vakuuttava, omalla esimerkilläsi johtava etkä epäröi laittaa itseäsi likoon. Toimintatapasi on järjestelmällinen, innostava sekä proaktiivinen. Persoonaltasi olet kuunteleva ja muut huomioon ottava. Omaat hyvät verkostot, toimit aktiivisesti, etkä pelkää vastuuta tai päätöksentekoa.  Sinulla on hyvä suomen ja ruotsin kielen taito,  englannin kieli katsotaan etuna.

Tarjoamme sinulle tehtävän, mitä pääset muokkaamaan oman näköiseksesi. Saat mahdollisuuden tehdä töitä alan huippumerkkien kanssa ja toimia yrittäjämäisesti ilman kokonaisuuteen liittyviä riskejä.

Lisätietoja tehtävistä antaa WasaTalent Oy:n Tuija Koski 050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 8.11.2021 mennessä.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

 

Hae tätä työpaikkaa