TALOMYYJÄ

Älvsbytalo kuuluu Älvsbyhus-konserniin ja olemme Pohjoismaiden johtava talovalmistaja. Meillä työskentelet kannattavassa yrityksessä, jossa kehitystyölle on asetettu korkeat tavoitteet ja varattu merkittävät resurssit. Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 44 000 muuttovalmista taloa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Rakennamme asiakkaidemme kodit markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan, laadusta tinkimättä. Talot rakennetaan sisätiloissa tehtaillamme Älvsbyssä, Bjärnumissa ja Kauhajoella.

Lue lisää: www.alvsbytalo.fi

Nyt haemme joukkoomme motivoitunutta

TALOMYYJÄÄ

vastaamaan Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueiden Älvsbytalo-myynnistä.

Talomyyjänä hoidat asiantuntevalla otteella kokonaisuuden aina potentiaalisen asiakkaan löytämisestä talotoimitukseen. Tehtävässä työstät omia liidejä ja pääset toteuttamaan asiakkaiden toiveita vastaavia taloja osallistumalla suunnitteluun sekä hoitamalla käytännön järjestelyjä. Teet tarvittavia laskelmia, talotilaukset ja urakkasopimukset sekä seuraat aikataulua.

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään kykyäsi hallita isoja kokonaisuuksia sekä tarkkaa ja ahkeraa työskentelytyyliäsi. Arvostamme kokemusta onnistuneesta myyntityöstä sekä tietämystä rakennusalasta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tietää vielä kaikkea valmiiksi, sillä perehdytämme tehtävään hyvin.

Työssäsi tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Venäjän osaamisesta on etua. Käytät myös sujuvasti yleisimpiä tietokoneohjelmia. Meillä on käytössämme CRM-asiakkuudenhallintajärjestelmä.

Työtä on kätevin hoitaa Kuopiosta tai Jyväskylästä käsin ja tehtävä edellyttää sinulta matkustusvalmiutta toiminta-alueellasi sekä omaa autoa.

Tarjoamme sinulle työpaikan pohjoismaisessa yrityksessä, jonka asiakkaat kiittävät tuotteiden laatua, viihtyisyyttä, monipuolisuutta ja edullista hintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Vihinen WasaTalent Oy:stä, p. 0400 164379 tai johanna.vihinen@wasatalent.fi.

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 24.1.2022.

Toimithan nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Hae tätä työpaikkaa