Visma Enterprise Oy on ohjelmistotalo, joka tarjoaa henkilöstön- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Taustalla on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1200 asiantuntijaa.
Visma Enterprise Oy työllistää Suomessa noin 150 henkilöä ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä ja Vaasassa. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 964 milj. euroa.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi.

Haemme Vaasan tuotekehitykseen sinua

SOFTWARE DEVELOPER

Tehtävässä tärkein vastuualueesi on suunnitella ja kehittää yhdessä tiimisi kanssa tunnettua kouluhallinnon Wilma-palvelua. Käytät Reactia päivittäin tulevien uusien ominaisuuksien suunnitteluun tai parannusten toteuttamiseen. Koodauksen lisäksi tutustut uusiin teknologioihin ja jaat tietoa muille tiimin jäsenille.

Olemme kiinnostuneet sinusta React – front-end asiantuntija, joka omaat muutaman vuoden kokemuksen JavaScriptin käytöstä. Sinulla on kokemusta aiemmista projekteista, haluat kehittyä alalla ja sinua kiinnostaa jatkuva alan opiskelu huipputiimin tukemana. Mikäli taas olet Back-end asiantuntija, sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä, suunnittelemassa ja toteuttamassa RESTful APIea.

Työssäsi on lisäksi hyötyä Node.js- ja TypeScript-teknologioiden sekä React-, Redux- ja JQuery-kirjastojen osaamisesta. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja pärjäät englannin kielellä.
Arvostamme innostusta ja intohimoa uuden teknologioiden oppimista kohtaan. Odotamme saavamme tiimiimme vahvan tiimipelaajan, joka ei pelkää haasteita.  Sinulla tulee olla halu ponnistella yhdessä kohti tuloksia.

Meillä pääset mukaan tiimin, jossa vallitsee hurtin huumorin lisäksi vahva auttamisen kulttuuri. Lisäksi tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Koski / WasaTalent +358(0)50 3065587

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi, jossa kerrot tarkemmin itsestäsi ja osaamisestasi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään 31.12.2018 mennessä.