SENIOR HEADHUNTER / HR SPECIALIST


WasaTalent Oy
on pohjalainen, valtakunnallisesti toimiva HR-Talo, joka auttaa työyhteisöjä saavuttamaan tavoitteensa. Olemme erikoistuneet yritysten ylimmän johdon, päälliköiden ja asiantuntijoiden rekrytointiin sekä johtamisen ja henkilöstön toiminnan kehittämiseen. Toimistomme löytyvät Tampereelta sekä Vaasasta ja toimintakenttänämme on koko Suomi. Asiakaskuntamme koostuu laaja-alaisesti eri kokoisista ja eri alojen yrityksistä.

Nyt haemme joukkoomme
SENIOR HAEDHUNTERIA TAI HR SPECIALISTIA

Visiomme on olla kaiken kokoisten yritysten ykköskumppani niille, jotka haluavat vahvistaa organisaatiotaan uusilla henkilöresursseilla tai parantaa henkilöstönsä mahdollisuuksia suorituksen kehittämiseen. Kuulostaako tämä hyvältä?

Meillä työhön suhtaudutaan intohimolla ja haemmekin kovaa tekijää, mutta emme kovanaamaa. Haemme henkilöä, jolla on uskallusta ja kykyä asettua asiakkaidemme asemaan sekä aitoa halua auttaa heitä osaamisen tunnistamisessa ja uusien resurssien löytämisessä. Meille tärkeintä on tyytyväiset asiakkaat ja asiantuntijuuden kasvattaminen.

Taustastasi ja omasta mielenkiinnostasi riippuen tulet toimimaan asiakkaidemme tukena erilaisissa operatiivisen henkilöstötyön kysymyksissä ja suorahakuprosesseissa. Autat asiantuntemuksellasi asiakkaita löytämään oikeat resurssit oikeisiin tehtäviin ja uudistamaan henkilöstöjohtamisen toimintamalleja sekä kehität ja tuotat dokumentaatiota liittyen niihin. Lisäksi työhösi tulee mahdollisesti kuulumaan erilaisten kartoitusten ja kyselyiden toteuttaminen sekä analysointi ja raportointi.

Etsimme järjestelmällistä ja positiivista ammattilaista, jolla on osaamista ja kokemusta yllä mainituista HR-työn osa-alueista tai johtamiskokemusta. Olet toiminut liiketaloudellisessa ympäristössä ja uskallat keskustella kaikkien organisaatiotasojen kanssa. Nykyaikainen HR ketterine toimintamalleineen on sinulle jokapäiväistä kauraa. Arvostamme myös suuresti kokemustasi asiantuntija rekrytoinneista, SHL / PAPI / DiSC työkaluista sekä LinkedIn Recruiterin käytöstä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsinkielen taito on etu.

Meillä pääset aidosti vaikuttamaan työn tekemisen ja yrityksen arkeen. Monipuolisten ja vaihtelevien työpäiviesi taustalla on aina myös koko tiimin vahva tuki. Lisäksi hyödynnämme nykyaikaisia työkäytäntöjä.

Jos haluat jakaa visiomme niin liity mukaan joukkoomme!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja ehdottoman luottamuksellisesti!

Jos haluat kysyä tehtävästä tai yrityksestä voit soittaa Päiville 040 524 5554 tai jos haluat kuulla millaista WasaTalentilla on olla työssä tai työtehtävien sisällöstä soita Tuijalle 050 306 5587

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme www.wasatalent.fi ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 15.12.2021

Hae tätä työpaikkaa