SÄHKÖVERKKOSUUNNITTELIJA, Despro Engineering Oy, Pori, Kristiinankaupunki, Seinäjoki (Vaasa)

Hae tätä työpaikkaa

Despro Engineering oy on 2015 perustettu energia- ja telecomalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Despron pääkonttori sijaitsee Tampereella ja yritys työllistää tällä hetkellä 62 ammattilaista. Despron monipuolinen osaaminen kattaa koko verkon elinkaaren suunnittelusta käyttöönottoon ja ylläpidon asiantuntijapalveluihin. Despro uudistaa alan toimintatapoja omalla vahvalla näkemyksellään olemalla aidosti asiakaslähtöinen ja esimerkillinen henkilöstön osallistamisessa sekä työhyvinvoinnissa.

Nyt haemme Despron ketterään ja kasvavaan joukkoon Seinäjoelle, Poriin tai Kristiinankaupunkiin (Vaasaan) 

SÄHKÖVERKKOSUUNNITTELIJAA

Tehtävässä vastaat uusien asiakasprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta. Työpäiväsi koostuvat monipuolisesti jakeluverkon suunnittelu tehtävien sekä asiakasrajapinnan parissa. Tulet osallistumaan pien- ja keskijännitelinjojen saneerauksien maastosuunnitteluun, vastaat säännöllisestä raportoinnista ja olet yhteydessä maanomistajiin lupien hankkimisessa. Työpisteesi voi sijaita joko Seinäjoella, Porissa tai Tiukassa (Vaasa).  Työhösi sisältyy myös ajoittaista matkustamista projektikohteiden välillä.

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi sähkötekniikan alalta ja arvostamme osaamista sähkö- tai telealan parista. Teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, joten sinulla tulee olla hyvät sosiaaliset taidot ja kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi sekä ruotsiksi. Työssäsi tarvitset ajokorttia liikkumisessa toimiston ja projektikohteiden välillä, oma auto etu.

Ammatillisen osaamisesi lisäksi arvostamme persoonallisia puoliasi. Olet oma-aloitteinen ja haluat kehittää toimintaamme eteenpäin. Olet energinen etkä pelkää haastaviakaan tilanteita, vaan näet ongelmat mahdollisuuksina. Haluat saapua kivaan työpaikkaan maanantaiaamuna ja päästä vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön sekä matkustusajankohtiin. Ennen kaikkea sinulla on motivaatio kohdallaan ja tulet hyvin toimeen niin ihmisten kuin koneidenkin kanssa, sillä teet suurimman osan työstäsi ruudun kautta. 

Tarjoamme innostavan, idearikkaan ja nuorekkaan työympäristön, jossa pääset yhdessä tiimimme kanssa kehittämään Despron toimintaa. Pääset myös hyödyntämään alan uutta teknologiaa ja työkaluja. Yhteisöllisyys ja tiimin merkitys korostuu työssämme, sillä innostunut ja asiantunteva joukkue pelaa hyvin yhteen! Pidämme työhyvinvointia tärkeässä asemassa, ja teemmekin paljon asioita yhdessä niin työajalla kuin sen ulkopuolellakin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Koski 050 3065587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi, jossa kerrot tarkemmin itsestäsi ja osaamisestasi, viimeistään 5.5.2019 mennessä.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Marraskuussa Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

 

 

Hae tätä työpaikkaa

Lisää samasta aiheesta