PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Nordic Electro Power Oy

Hae tätä työpaikkaa

Nordic Electro Power Oy on täyden palvelun sähköliike, joka tarjoaa kattavaa sähköpalvelua koko Suomen alueella. Asiakkaina on useita teollisuuden suuryrityksiä sekä rakennus- ja rakennuttamisyhtiöitä.
Teollisuuspuolella olemme erikoistuneet sähköverkon ja voimalaitosten suurjännitetöihin ja kiinteistöpuolella toteutamme pääsääntöisesti liikekiinteistöjen sähköistyksiä.

Liikevaihto n.5M€ ja henkilöstömäärä n.25, toimialueena on koko Suomi.

Haemme nyt kasvavaan yritykseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä tulet vastaamaan kiinteistöjen sähköurakointiprojektien johtamisesta vaihtelevassa ja nopeatempoisessa ympäristössä. Pidät huolen aikataulu- ja kustannusseurannasta, tarjouslaskennasta sekä olet mukana kilpailuttamassa hankintoja.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla tehtävään sopiva sähköasentajan ja/tai -insinöörin koulutus tai työkokemusta asentajan tehtävästä sekä erilaisten sähköurakointiprojektien vetämisestä.  Pystyt kommunikoimaan yhteistyökumppaneidesi kanssa sujuvasti suomeksi.

Ammatillisen osaamisesi lisäksi arvostamme persoonallisia puoliasi. Omaat hyvät neuvottelutaidot ja pystyt luovimaan sopivan jämäkästi tilanteista toisiin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kasvavaan ja kehittyvään firmaan mukaan, missä pääset itse vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa ja samalla omaa urakehitystäsi. Tehtävä sijaitsee Vaasassa, myös työskentely Lapuan sivutoimipisteessä on mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Päivi Ekholm 040 524 5554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi 1.7 – 21.7.2019
Tuija Koski    050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi      24.6 -28.6. ja 29.7 – 11.8.2019

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi, jossa kerrot tarkemmin itsestäsi ja osaamisestasi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään 11.8.2019 mennessä.

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Marraskuussa Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

 

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös