PROJEKTIMYYNNIN ASIANTUNTIJA, Riikku Group

Hae tätä työpaikkaa

Riikku Group on lasi- ja alumiinirakentamisen ammattilainen ja Suomen johtavia parvekekokonaisuuksien projektitoimittajia. Työntekijöitä Groupissa on reilu 200. Riikun asiakkaita ovat kaikki rakennusalan kärkiyritykset Suomessa. Toimintamme kattaa vaativimpienkin parvekeprojektien kokonaisvaltaisen toimitusketjun: asiantuntijamyynnin, tuotekehityksen, suunnittelun, tuotannon, projekti- ja työnjohdon sekä mittatarkan asennuksen

Haluatko sinä mukaan vahvasti ja kannattavasti kasvavaan huippujoukkoon?

Nyt haussa Etelä-Suomeen

PROJEKTIMYYNNIN ASIANTUNTIJAA

Tässä tehtävässä otat haltuun parvekeprojektien tarjouslaskennan ja projektien läpiviennin Etelä-Suomen myynnin osalta. Vastuullasi on aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin sekä muihin sidosryhmiin. Pääset myös tekemään asiakashankintaa ja hoitamaan pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Olet myyntihenkinen ja pystyt vakuuttamaan asiakkaat neuvottelutaidoillasi. Lisäksi sinulta löytyy kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä vastuunottoon ja sinulla on kyky hoitaa projektit laadukkaasti loppuun saakka. Soveltuva koulutus tai kokemus rakennusalalta katsotaan eduksi. Tehtävä sisältää jonkin verran kotimaan matkustamista.

Meillä saat kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä mahdollisuuden kehittää ammattiaitoasi. Tarjoamme mukavan työyhteisön ja hyvät tiimikaverit, joiden kanssa saat mahdollisuuden olla mukana yhdessä alan kärkiyrityksistä Suomessa. Lisäksi saat koko Riikku yhtiön vankan tuen ja arvostuksen työllesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senja Häggblom, 050 4141600 tai senja.haggblom@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 19.4.2021.  Käy tuumasta toimeen ja täytä hakemus heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

 


WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös