PROJECT ENGINEER

OSTP Finland Oy Ab on yksi maailman johtavia ruostumattomien hitsattujen prosessiputkien ja putkenosien valmistajia. Tuotteitamme käytetään monilla eri teollisuuden aloilla, päämarkkinoidemme sijaitessa Skandinaviassa ja Euroopassa. Tärkeitä kulmakiviä toiminnassamme ovat paras mahdollinen turvallisuus ja laatu, optimoitu tuotanto ja tuotannonsuunnittelu, logistinen osaaminen ja asiakaslähtöisyys. Sitoutunut henkilöstö on meidän tärkein omaisuutemme ja siksi meille on tärkeä jatkuvasti kehittää henkilöstöämme ja johtamistamme. Liikevaihtomme on noin 120 MEUR ja henkilöstömäärä on 240.

www.ostp.biz Löydät meidät myös: LinkedIn Facebook Instagram 

Oletko teräksen luja projektijohtamisen ammattilainen? Kaipaatko haasteita ja mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälistä metallialan yritystä, jossa pääset konkreettisesti kehittämään tulevaisuuden tuotantoympäristöä?

Meillä on haussa OSTP Finland:lle Pietarsaareen

PROJECT ENGINEER

Tässä tehtävässä tulet johtamaan tuotantoon liittyviä projekteja tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti. Varmistat omalla työpanoksellasi  OSTP Project Gate -mallin mukaisen kehityksen ja käyttöönotot tuotanto-organisaatiossa. Suunnittelet ja varmistat omien projektiesi toteutumisen budjetin sekä aikataulujen mukaisesti. Johdat omaa projektitiimiäsi ja projekteihin liittyviä sidosryhmiä.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva insinöörin tai DI-koulutus. Omaat kokemusta projektien johtamisesta ja toimit suunnitelmallisesti sekä tavoitteiden mukaisesti. Olet yhteistyökykyinen ja luonteva esiintyjä sekä hyvä viestimään kirjallisesti ja suullisesti.

Sinua motivoi tuloksien saavuttaminen ja olet halukas löytämään uusia ratkaisuja ongelmiin. Haet mielelläsi tietoa itse sekä haastat jo olemassa olevia prosesseja ja liiketoiminnan tarpeita muutoksiin. Tehtävässä tarvitaan hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä suomen, ruotsin ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä ja kehittyvässä yrityksessä, jossa tukenasi on motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö. Tehtävässäsi raportoit Production Technology Managerille ja projektien osalta PMO -tiimille (Project Management Office).

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Koski, 050 3065587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 25.10.2021.

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

 

 

Hae tätä työpaikkaa