PRODUCTION PROCESS CONTROLLER

OSTP Finland Oy Ab on yksi maailman johtavia ruostumattomien hitsattujen prosessiputkien ja putkenosien valmistajia. Tuotteitamme käytetään monilla eri teollisuuden aloilla, päämarkkinoidemme sijaitessa Skandinaviassa ja Euroopassa. Tärkeitä kulmakiviä toiminnassamme ovat paras mahdollinen turvallisuus ja laatu, optimoitu tuotanto ja tuotannonsuunnittelu, logistinen osaaminen ja asiakaslähtöisyys. Sitoutunut henkilöstö on meidän tärkein omaisuutemme ja siksi meille on tärkeä jatkuvasti kehittää henkilöstöämme ja johtamistamme. Liikevaihtomme on noin 120 MEUR ja henkilöstömäärä on 240.

www.ostp.biz Löydät meidät myös: LinkedIn Facebook Instagram

Näetkö tiedolla johtamisen mahdollisuudet yritysten tulevaisuuden kilpailuetuna? Motivoidutko, jos saat omalla työpanoksella olla kehittämässä tulevaisuuden digitalisoitua tuotantoympäristöä? Oletko analyyttinen raportoinnin ammattilainen? Kehitykseen vastataksemme kehitämme tuotanto-organisaatiotamme uudella tehtävällä. 

Meillä on haussa OSTP Finland:lle Pietarsaareen

PRODUCTION PROCESS CONTROLLER

Tehtävässä vastaat tuotantodatan hyödyntämisestä, jotta tiedolla johtaminen ja resurssien optimointi on mahdollista strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Vastaat mm. tuotannon raportoinnin, analysoinnin sekä laskentamenetelmien ajantasaisuudesta ja kehittämisestä. Yhdistät tietoa sujuvasti eri lähteistä, jonka pohjalta pystyt laatimaan dataan perustuen henkilöstö-, kone- ja linjaresurssien optimointisuunnittelua.

Laadit erilaisia taloudellisia laskelmia datan ja ennusteiden pohjalta päätöksen teon pohjaksi. Tulet toimimaan OSTP:n digitalisaation kehityssuunnitelmaan liittyvien projektien vetäjänä tai projektiryhmän jäsenenä. Keskustelet ja kommunikoit aktiivisesti tuotannon esimiesten ja muiden toimintojen kanssa. Pääset kehittämään raportointijärjestelmiä sekä paikallisella että konsernitasolla, hyödyntäen uusinta tiedonhallinnan teknologiaa.

Sinulla voi olla esim. tuotantotalouteen tai tiedon hallintaan liittyvä korkeakoulututkinto tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Omaat hyvät MS Office 365 ja BI työkalujen taidot sekä kokemusta ERP ja MES-järjestelmistä. Kommunikoit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti ja pidät datan analysoimisesta. Sinulla on vahva englannin tai ruotsin kielitaito ja hyvä suomen kielitaito.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan mahdollisuuden kansainvälisessä ja kehittyvässä yrityksessä, jossa tukenasi on motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö. Tehtävässäsi raportoit Production Process Managerille.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Koski, 050 3065587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 31.10.2021.

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Hae tätä työpaikkaa