PERMIT MANAGER, OX2; Helsinki

OX2 on Pohjoismaiden johtava tuulivoimatoimija, joka rakentaa parhaillaan lähes 1000MW tuulivoimaa pohjoismaihin.  Päätoimipaikka on Tukholmassa ja Suomen konttori Helsingissä. OX2:lla työskentelee noin 150 henkilöä ja liikevaihtoa viime vuonna oli noin 400 miljoonaa. Lisätietoja yrityksestä voit lukea osoitteesta www.ox2.com
Suomen tiimissä työskentelee tällä hetkellä noin 15 henkilöä.

Vahvan kasvun tueksi haemme nyt Helsinkiin   

PERMIT MANAGERIA

Tuulivoima on energiamurrosta johtava uusiutuvan sähkötuotannon muoto, josta on tullut markkinaehtoisesti kilpailukykyinen tuotantomuoto.

Haluatko sinä olla mukana Pohjoismaiden johtavan tuulivoimatoimijan vahvassa kasvussa?

Tehtävässä vastaat Suomessa olevien tuulivoimahankkeiden eteenpäin viemisestä aina investointipäätökseen asti. Sinulla on samanaikaisesti useita mielenkiintoisia hankkeita ja vastaat niiden luvituksesta. Olet myös mukana hankkeiden Due Dilligance -prosessissa. Tehtävään kuuluu matkustamista noin 50 päivää vuodessa, joka suuntautuu pääosin Suomeen ja Ruotsiin.

Odotamme sinulta sopivaa koulutusta esimerkiksi energiatekniikan, tuotantotalouden tai rakentamisen alueelta. Ymmärrät tuulivoimahankkeiden tai sähkönsiirron luvituskäytäntöjä ja sinulla on maankäytön tuntemusta. Teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien välillä, joten sinulla tulee olla kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Ammatillisen osaamisesi lisäksi arvostamme persoonallisia puoliasi. Olet innostava, järjestelmällinen ja energinen etkä pelkää haastaviakaan tilanteita tai monia päällekkäisiä projekteja. Sinulla on vahvat sosiaaliset taidot, osaat neuvotella etkä pelkää esiintyä ihmisten edessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän. Olet mukana mahdollistamassa suuren mittakaavan investointeja uusiutuvan energian alalla yrityksessä, joka kasvaa ja kansainvälistyy. Tarjoamme paikan energisessä yhteisössä, jossa saat hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi ja osaamistasi sekä kilpailukykyiset ehdot.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä puhelimitse Päivi Ekholm 040 5245554 19 – 25.2.2019 tai sähköpostitse paivi.ekholm@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 25.2.2019.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Marraskuussa Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Hae tätä työpaikkaa

Lisää samasta aiheesta