PALVELUPÄÄLLIKKÖ talouspalvelut sekä palkkapalvelut

Mico Botnia aloitti toiminnan vuonna 2018 osakeyhtiönä, jossa työskentelee suunnilleen 110 osaavaa ja mukavaa kollegaa taloushallinnon ja palkkahallinnon sekä tulkki- ja käännöspalveluiden parissa. Asiakkaita ja omistajia ovat monet kunnat ja kuntayhtymät Pohjanmaalla.

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vaasan korkeakoulukampuksella, jonka sanotaan olevan yksi Suomen kauneimmista kampusalueista. Tämän lisäksi löytyy toimisto myös Pietarsaaresta.

Nykyisten palvelupäälliköiden edetessä sisäisesti uusiin tehtäviin, haemme nyt

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ palkkapalveluihin sekä

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ talouspalveluihin

Haluatko päästä mukaan vaikuttamaan ja kehittämään koko pohjanmaan aluetta tukevia palveluja?

Tässä tehtävässä vastuullasi on asiakkaan palveluiden ja kokonaisprosessien jatkuva kehittäminen sekä hyvän asiakassuhteen ylläpito. Päätehtäväsi on toimia esihenkilönä omalle tiimillesi, tiimiä tukien ja ohjeistaen. Asetat tavoitteet, toimit viestinviejänä ja huolehdit resursseista yhdessä palvelujohtajan kanssa. Palvelupäällikkönä olet osa laajennettua johtoryhmää ja raportoit palvelujohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta ja/tai kokemusta vastaavasta tehtävästä.  Sinulla on kokemusta palkka- ja/tai taloushallintoon liittyvistä prosesseista. Varmistat laadukkaat ja tehokkaat palvelut asiakkaille tunnistamalla uusia palvelumahdollisuuksia. Pidät kehitysprojektien käynnistämisestä ja eteenpäin viemisestä.

Olet henkilönä oma-aloitteinen realisti, joka tarttuu toimeen ja pystyy pitämään monta rautaa tulessa yhtä aikaa. Yhteistyökykyisenä päällikkönä olet tiimipelaaja, joka nauttii henkilöstön motivoinnista ja kuuntelemisesta. Pystyt tekemään nopeitakin päätöksiä. Tehtävässä tulet tarvitsemaan suomen ja ruotsin kielen taitoja.

Mico Botnialla pääset mukaan vakaaseen yritykseen, missä saat haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää palkka- ja talouspalveluiden osastoa yhtiön strategian mukaisesti ja käyttää osaamistasi henkilökunnan, asiakkaiden ja yhtiön hyväksi.

Lisätietoja tehtävistä antavat kesän aikana;
1.6 – 1.7.2022 Tuija Koski 050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi
4.7 – 22.7.2022  Mirella Torkko, 050 3392552, mirella.torkko@wasatalent.fi
25.7 -3.8.2022 Mikaela Nyberg, 050 4141600, mikaela.nyberg@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 3.8.2022. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus mahdollisimman pian.

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta.

Hae tätä työpaikkaa