PALVELUMYYJÄ

Scania-konserni on yksi maailman johtavista kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli noin 14,2 mrd. euroa ja sen palveluksessa oli vuoden 2021 lopussa noin 54000 henkilöä. Scania toimii yli sadassa maassa ja tuotantoa sillä on sekä Euroopassa että Latinalaisessa Amerikassa.

Suomessa Scania on alansa edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia palveluja ja kokonaisratkaisuja. Scania Suomella on 19 Scania-palvelukeskusta, joita tukee kuusi sopimustoimipistettä. Vuonna 2021 Scania Suomi Oy:n liikevaihto oli 286 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa oli n. 600 henkilöä. 

Vaasaan on valmistumassa uusi moderni Scania-keskus, toiminta uusissa tiloissa Vikbyssä alkaa alkusyksyllä 2022.


Kiinnostaako sinua aktiivinen rooli asiakkaidemme liiketoiminnan keskiössä? Haluaisitko olla mukana matkalla, jossa autat kuljetusalan asiakkaitamme parempiin tuloksiin hyödyntämällä Scanian laajaa palvelutarjontaa?

Haemme nyt Vaasan Scania-keskukseen

PALVELUMYYJÄÄ

Palvelumyyjänä tehtäväsi on Scania-palveluratkaisujen myynti kuljetusalan yrityksille ja kuorma-autoilijoille. Verkostoidut aktiivisesti ja ylläpidät toimivia suhteita asiakkaisiin. Rakennat asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia Scania-palveluratkaisuja, joihin kuuluvat mm. huolto- ja korjaussopimukset.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva tekninen ja / tai kaupallinen tutkinto tai osaamista myynnin parista sekä vähintään B-luokan ajokortti. Kokemus kuljetusalalta, teknisestä kaupasta ja logistiikasta katsotaan eduksi. Pystyt toimimaan asiakkaiden kanssa sujuvasti ruotsiksi ja suomeksi.

Arvostamme ymmärrystä lähestyä asiakkaiden liiketoimintaa analyyttisesti ja tunnistaa lisäarvon tuoton asiakkaille.  Ansaitset asiakkaiden luottamuksen kuuntelemalla heitä ja toimimalla rehellisesti, varmistaen osaltasi, että asiakkuuksien hoitaminen vastaa Scanian tavoitteita ja arvoja.  Nautit tiimityöskentelystä ja pystyt itsenäisesti viemään suunnitelmiasi määrätietoisesti eteenpäin sekä pidät itsesi ajan tasalla markkinoista ja alan kehityksestä.

Saat mahdollisuuden työskennellä tunnetun ja vahvan brändin parissa sekä mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän asiakkaidemme liiketoiminnan ytimessä. Lisäksi saat kansainvälisen yhtiön tarjoamat kehitysmahdollisuudet ja kilpailukykyiset henkilöstöedut.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa WasaTalent Oy:n Tuija Koski 050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 30.5.2022.

Hae tätä työpaikkaa