PALKKAHALLINNON ASIANTUNTIJA, Viicon Oy Vaasa

Hae tätä työpaikkaa

VIICON on vuonna 2009 toimintansa aloittanut talous- ja palkkahallintopalveluja tuottava yritys, joka on Taloushallintoliiton jäsen ja auktorisoitu tilitoimisto. VIICON palvelee asiakkaitaan palvelukeskusmallilla, jossa taloushallintoa tehdään asiakkaan omassa toiminnanohjausjärjestelmässä. Viiconin toimipisteet ovat Vaasassa, Tampereella ja Jurvassa.

Kasvuvauhtimme on kova ja nyt etsimmekin sinua

PALKKAHALLINNON ASIANTUNTIJA

Oletko se juuri sinä?
Haluatko kokonaisvaltaisen työn, jossa toimit itsenäisesti mutta olet samalla osa huipputiimiä? Viiconilla on hyvä tehdä töitä ja juuri sinua ja työpanostasi arvostetaan!

 

Sinulle kuuluu kokonaisvastuu nimettyjen asiakkaiden palkkahallinnon prosesseista ja siksi sinulla onkin aiempaa kokemusta palkanlaskennasta ja työehtosopimusten tulkinnasta. Tunnet nykyaikaiset palkanlaskennan ohjelmistotyökalut ja olet kiinnostunut kehittämään työtapoja ja -menetelmiä. Tuleva työpisteesi voi olla joko Vaasassa tai Tampereella.

Ammatillisen asiantuntijuuden lisäksi arvostamme suuresti persoonaasi. Sinä haluat tehdä töitä, olet itsenäinen ja luotettava. Toimit rauhallisesti myös paineen alla ja kykenet loogiseen ongelmanratkaisuun. Olet valmis kehittämään toimintatapoja ja samalla kehittymään itse.

Teet työtä lähellä asiakkaita, joten kommunikoit sujuvasti suomeksi ja ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen. Englannin kielen taito katsotaan eduksesi. Tulet työssäsi käyttämään Lemonsoftia ja Mepcoa, joten niiden tunteminen helpottaa sinua pääsemään kiinni työtehtäviin.

Tarjoamme siis sinulle huippupaikkaa, jossa sinulla on mahdollisuus jatkuvaan kehitykseen sekä uuden oppimiseen. Tulet myös saamaan hyvin kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Jos arvostat työtehtävien lisäksi yhteisöllisyyttä ja arvostavaa johtajuutta laita hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm 040 5245554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 26.5.2019

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Marraskuussa Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Hae tätä työpaikkaa

Lisää samasta aiheesta