OSTO- JA PROJEKTIVASTAAVA, Älvsbytalot Oy Varsinais-Suomi, Pohjanmaa, Pirkanmaa

Älvsbytalo Oy myy ja valmistaa valmiiksi asennettuja, korkealaatuisia puutaloja. Kuulumme vuonna 1944 perustettuun Älvsbyhus-konserniin, joka on rakentanut jo yli 42 000 kotia Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Suomessa talotehtaamme sijaitsee Kauhajoella. Panostamme tulevaisuuteen, ja kehitystyölle on sekä varattu isot resurssit että asetettu korkeat tavoitteet. Pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltu korkealaatuinen ja viihtyisä Älvsbytalo on edullinen hankkia ja asua. Ja sanonta kuuluukin, että se on koti täynnä elämää.

 

Nyt haemme sinua

OSTO- JA PROJEKTIVASTAAVA

 

Tehtäviäsi ovat potentiaalisten maa-alueiden kartoittaminen ja ostaminen. Vastaat yrityspalveluiden hankinnasta ja kilpailuttamisesta sekä taloprojektin luovuttamisesta tyytyväiselle asiakkaalle. Rakennusalan markkinayhteistyö asiantuntijoiden kanssa on luonnollinen osa työtäsi. Maantieteellinen työalueesi tulee olemaan Etelä-, Keski- ja Länsi-Suomi.

Odotamme sinulta kokemusta hankekohtaisista projekteista, hankinnoista, neuvotteluista ja urakoista, mieluiten rakennusteollisuudesta tai projektialalta. Koulutustaustasi antaa valmiuden tehtäviesi suorittamiseen ammattitaidolla. Sinulla on pelisilmää nähdä eri kasvukeskusten potentiaalit sekä laaja ammatillinen verkosto. Tehtäväsi on itsenäinen ja sisältää taloudellista vastuuta, joten hallitset numerot ja omaat yrittäjähenkisen työskentelytyylin. Hyvät sosiaaliset taitosi auttavat sinua tehtävässäsi. 

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan toimintaympäristön, jossa pääset vaikuttamaan Älvsbytalon imagoon ja tulevaisuuteen. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle, jonka kanssa teet tiiviisti yhteistyötä. Tässä toimintastrategian kannalta merkittävässä työssä sinua auttavat kollegat sekä konsernin vahva tuki.

 

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 25.3.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm 040 5245554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Marraskuussa Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Hae tätä työpaikkaa

Lisää samasta aiheesta