MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Lakeuden Hydro Oy on hydrauliikan ja pneumatiikan, teollisuusletkujen, laakereiden ja tiivistystarvikkeiden sekä työkalujen ammattilainen Pohjanmaalla. Laajan tuotevalikoimamme lisäksi hoidamme asiakkaidemme hydrauliikka- ja pneumatiikkaongelmat kokonaisvaltaisesti suunnittelusta testaukseen ja huoltoon saakka.

 

Haemme nyt

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ perheyritykseen Vaasaan

Myyntipäällikkönä työpäivässäsi vuorottelevat asiakaskohtaamiset, tarjousten ja sopimusten teko sekä esimiestehtävät. Asiakaskuntasi koostuu isoista ja pienistä yritysasiakkaista.

Pääset vastaamaan sinulle kohdennetuista teollisuusasiakkaista ja tunnistamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Ymmärrät asiakkaan tarpeet ja löydät niihin sopivat ratkaisut. Lisäksi organisoit sisämyynnin päivittäistä toimintaa ja toimit myyjien esimiehenä sekä vastaat tiskimyynnistä tarvittaessa.

Etsimme sinua, joka nautit myynnistä ja viihdyt aidosti kentällä asiakkaiden parissa sekä esimiestehtävissä. Arvostamme ymmärrystä isojen teollisuusasiakkaiden liiketoiminnasta ja esimieskokemuksesta. Koulutuspohjasi voi olla tekninen tai kaupallinen, vaihtoehtoisesti sinulta löytyy vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, joiden avulla luot uusista kontakteista pitkäaikaisia kumppaneita samalla, kun ylläpidät aktiivisesti jo olemassa olevia asiakkuuksia. Pystyt toimimaan sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi ja pärjäät myös englannin kielellä. Ymmärrys hydrauliikasta sekä pneumatiikasta katsotaan eduksi.

Arvostamme aktiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta, sillä into ja aito kiinnostus tuotteisiin sekä asiakkaan tarpeen ratkaisuun merkitsevät eniten!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä perheyrityksessä, missä pääset vastaamaan itsenäisesti tehtävistä, kehittäen samalla sekä yritystä että itseäsi.

Lisätietoja tehtävistä antaa WasaTalent Oy puh. 010 319 0200

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 27.9.2021.

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

 

 

Hae tätä työpaikkaa