Oletko urasi alkutaipaleella, jo alan konkari tai haet ammatillisesti uusia haasteita? Haluatko kehittää itseäsi ja edetä urallasi?

Haemme nyt usealle asiakkaallemme

MYYNTIPÄÄLLIKÖITÄ JA TEKNISIÄ MYYJIÄ

Olemme kiinnostuneita sinusta, joka haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi ja laajentaa jo olemassa olevaa ammattitaitoasi. Haluat auttaa asiakkaita löytämään oikeat ratkaisut ja olet toiminut myös aiemmin vahvasti asiakasrajapinnassa.

Olemme kiinnostuneita myös sinusta, tuleva myynnin osaaja. Koulutuksesi on joko tekninen tai kaupallinen ja olet mahdollisesti hankkinut sopivaa kokemusta vaikkapa kesätöiden kautta. Ennen kaikkea sinulla tulee olla palava halu kehittyä myynnin monipuolisissa tehtävissä.

Haluat kehittyä, sinulla on halua ymmärtää ratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä myyntityötä sekä innostusta kehittyä alasi osaajaksi. Tärkeintä on persoonasi, asenteesi ja innostuksesi. Pystyt kommunikoimaan sujuvalla suomen kielellä sekä englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Olet oma-aloitteinen, asiakaspalvelukeskeinen ja omaat erinomaiset sosiaaliset taidot. Sinulla on tuloksenteko asenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä innovatiiviseen ajatteluun. Nautit ratkaisujen löytämisestä ja asiakkaiden kanssa kommunikoinnista.  

Lisätietoja:  Tuija Koski / WasaTalent +358(0)50 3065 587.

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme 31.10.2018 mennessä ja liitä mukaan CV:si sekä hakukirjeesi, jossa kerrot tarkemmin itsestäsi ja osaamisestasi.