MENETELMÄSUUNNITTELIJA

Javasko on vuonna 1985 perustettu metalliteollisuuden alihankintakonepaja Mänttä-Vilppulassa. Olemme erikoistuneet suurikokoisin hitsattuihin ja koneistettuihin rakenteisiin sekä suurikokoisiin kokoonpanoihin. Merkittävä osuus tuotannostamme on ns. yksittäiskappaletuotantoa. Tällä hetkellä meitä Javaskolaisia on noin 90. Teemme töitä omistautuneella asenteella, työturvallisuus ja -hyvinvointi edellä!

Lue lisää: www.javasko.fi

Nyt haemme joukkoomme

MENETELMÄSUUNNITTELIJAA KONEISTUKSEEN

nykyisen tekijän siirtyessä tulevana kesänä eläkkeelle.

Oletko sinä koneistuksen CAD/ CAM-ohjelmoinnin ammattilainen, joka kaipaisi uusia motivoivia haasteita?

Työnkuvaasi kuuluu koneistuksen kehittäminen ja uusien menetelmien saattaminen käyttöön. Teet koneistuksen CAD/CAM-ohjelmointia, työkaluhallintaa ja erilaisia työnjohdon tukitoimia. Tehtävä liittyy oleellisesti koneistuksen tehokkuuden kehittämiseen ja laatuun. Lähitulevaisuudessa tavoitteena on uudenlaisten koneistus- ja valmistusmenetelmien juurruttaminen käytännöksi asti kohti tehokkaampaa koneistus- ja valmistuskulttuuria.  Menetelmäsuunnittelija toimii tuotantopäällikön alaisena Javaskon koneistusosastolla.

Työssä onnistuminen edellyttää kokemusta koneistuksesta ja työstökoneiden CAD/CAM-ohjelmoinnista sekä kykyä viedä muutokset käytäntöön asti. Perehdytämme perusasioihin ja tarjoamme ulkopuolista koulutusta tarpeen mukaan. Koneistusosaston toinen CAD/CAM-ohjelmoija ja tuotantopäällikkö toimivat tukena alkuperehdytyksen jälkeenkin.

Toiveemme on löytää suoraselkäinen tekijähenkilö, jolla on hyvä suomen kielen taito ja joka pärjää myös englannin kielellä. Koulutustausta voi olla ammattikoulu tai ammattikorkeakoulu. Tärkeintä on kyky viedä muutokset käytäntöön asti.

Työpiste sijaitsee Javaskon Jokihallilla Mäntässä.

Javaskon henkilökunta kokee työn monipuolisena ja työilmapiirin hyvänä. Javaskolaisilla on käytössä kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetuja sekä laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus työnantajan tarjoamana ylimääräisenä vakuutusturvana sekä lakisääteistä laajempi työterveyshuollon sopimus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Vihinen WasaTalent Oy:stä, p. 0400 164379 tai johanna.vihinen@wasatalent.fi.

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 28.1.2022.

Toimithan nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Hae tätä työpaikkaa