MEKAANISEN KUNNOSSAPIDON TYÖNSUUNNITTELIJA

Jervois Finland Oy valmistaa vientimarkkinoille laadukkaita kobolttikemikaaleja ja -hienopulvereita, jota käytetään mm. kovametalleissa, katalyyteissä, ladattavissa akuissa sekä useissa eri kemianteollisuuden sovelluksissa. Olemme jalostaneet kobolttia Kokkolassa jo yli 50 vuoden ajan. Toimintaamme ohjaavat vastuullisuus, luotettavuus ja toiminnan jatkuvuuden takaaminen. Liiketoimintamme on sitoutunut markkinoiden johtaviin kestävän kehityksen käytäntöihin ja olemme olleet jo vuosikausia edelläkävijöitä hiilijalanjäljen pienentämisessä. Kaikessa toiminnassamme otamme huomioon myös sen, että henkilökuntamme voi hyvin. Työllistämme noin 200 henkilöä ja lisäksi noin 50 kesätyöntekijää. Syyskuusta asti olemme kuuluneet australialaiseen voimakkaasti kasvavaan Jervois Global -konserniin. Jervois Global on pörssinoteerattu yhtiö Australian(ASX: JRV) ja Toronton pörsseissä (TSX-V: JRV). Aiemmin Jervois Finland tunnettiin Freeport Cobalt nimellä.

 

Nyt etsimme kasvavaan toimintaamme sinua

MEKAANISEN KUNNOSSAPIDON TYÖNSUUNNITTELIJA

Oletko teollisuuden kunnossapidon asiantuntija, joka kaipaa uralleen uutta suuntaa? Haluatko päästä osaksi kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota?

Tässä tehtävässä vastaat tehtaan investointiprojektien, muutos- ja korjaustöiden suunnittelusta. Työpäiväsi kuluvat mm. putkisto-, teräsrakenne- ja laiteasennusten kilpailutuksen, laitehankintojen, ja asennusvalvonnan parissa. Teet laajasti yhteistyötä tuotannon, urakoitsijoiden sekä muun kunnossapito-organisaation kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa ja muutaman vuoden työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta sekä projektinjohtotehtävistä. Painelaitekäytönvalvojan pätevyys ja kokemus painelaitekäytönvalvojan tehtävistä katsotaan etuna.

Olet oma-aloitteinen ja joustava. Ongelmien ratkominen on sinulle luontaista ja kehität innokkaasti toimintaa. Olet rohkea tuomaan omia ideoitasi esille ja uskallat tehdä päätöksiä. Työ edellyttää hyvien yhteistyötaitojen lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sinulta onnistuu suomen sekä englannin kieli niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset mukaan aidosti kehittämään tuotannon toimintaa ja hyödyntämään osaamistasi. Lisäksi saat mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävistä antaa WasaTalent Oy:n Tuija Koski 050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 27.10.2021. 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuodenyritykseksi 2018.

Hae tätä työpaikkaa