MAINTENANCE MANAGER, OSTP Finland Oy Ab

Hae tätä työpaikkaa

OSTP Finland Oy Ab on yksi maailman johtavia ruostumattomien hitsattujen prosessiputkien ja putkenosien valmistajia. Tuotteitamme käytetään monilla eri teollisuuden aloilla, päämarkkinoidemme sijaitessa Skandinaviassa ja Euroopassa. Tärkeitä kulmakiviä toiminnassamme ovat paras mahdollinen turvallisuus ja laatu, optimoitu tuotanto ja tuotannonsuunnittelu, logistinen osaaminen ja asiakaslähtöisyys. Sitoutunut henkilöstö on meidän tärkein omaisuutemme ja siksi meille on tärkeä jatkuvasti kehittää henkilöstöämme ja johtamistamme. Liikevaihtomme on noin 130 MEUR ja henkilöstömäärä on 240. www.ostp.bizLöydät meidät myös: LinkedInFacebookInstagram  

Tutustu meihin ja työhömme: https://www.youtube.com/watch?v=cD0GHfXP-Vk

 

Oletko teräksen luja kunnossapidon ammattilainen? Haluatko olla kehittämässä kunnossapitoa kokonaisuudessaan tulevaisuuden tarpeita varten? Haluatko luoda edellytyksiä, jotta jokainen tiimiläisesi pystyy antamaan parhaan panoksensa?

Meillä on haussa OSTP Finland:lle Pietarsaareen

Maintenance Manager

Tässä tehtävässä odotamme sinun vastaavan koko tehtaamme kunnossapidosta yhdessä tiimisi kanssa, johon kuuluu n. 13 oman alansa huippuammattilaista. Tukenasi toimii myös tekniikkaorganisaation tekniikkainsinöörit, joiden kanssa yhdessä varmistatte tuotantolaitteistojen toimivuuden. Tehtäviäsi ovat mm.

  • Vastata koneiden ja linjojen kunnossapidon sekä ennakkohuollon järjestelyistä ja resurssien suunnittelusta
  • Vastata seisakin ja suunniteltujen huoltojen suunnittelusta, resurssoinnista ja läpiviennistä
  • Vastata määräaikaishuoltojen ja vuositarkastusten kehittämisestä, seurannasta, toteuttamisesta ja raportoinnista
  • Toimia kunnossapitojärjestelmän kehittäjänä ja pääkäyttäjänä
  • Organisoida varaosien hallinta ja saatavuus
  • Turvallisuus ja laaturiskien hoitaminen omalla vastuualueella

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii vahvaa asiakaslähtöisyyttä, erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä liiketoimintalähtöistä työotetta. Lisäksi odotamme sinun omaavan oma-aloitteisen ja päämäärätietoisen työskentelytavan ja halun kehittää omaa vastuualuettasi. Esimiehenä olet organisointikykyinen, osallistava ja kykenet tekemään nopeita päätöksiä. Työskentelytavassasi korostuu työturvallisuus, laatu, ennakointi ja kustannustehokkuus.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja/tai useiden vuosien työkokemusta vastaavasta tehtävästä.  Kokemus valmistavasta teollisuudesta sekä esimiestyöstä katsotaan eduksi. Sinun olisi pystyttävä kommunikoimaan suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Sinulla on kokemusta kunnossapitojärjestelmistä ja yhteistyöstä muiden toimintojen kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan mahdollisuuden kehittyvässä yrityksessä, jossa tukenasi on motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö. Tehtävässäsi raportoit Production Technology Managerille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Sihto, 050 5189448 tai ville.sihto@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/ ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 23.2.2020.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös