LAATUPÄÄLLIKKÖ, Maprotec Oy

Hae tätä työpaikkaa

Oy MAPROTEC Ab valmistaa komponentteja metallista globaaleille toimijoille meri- ja energiateollisuudessa. Käytössä on nykyaikainen teknologia automatisoiduissa robottisoluissa ja FMS-järjestelmissä. Yritys on perustettu vuonna 1985. Liikevaihto on n. 7 miljoonaa euroa, josta 50 prosenttia tulee viennistä. Maprotec Oy työllistää noin 40 työntekijää ja on alueella merkittävä työnantaja.

Etsimme nyt laatuorganisaation johtamiseen

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimämme henkilö on avainroolissa toimintojen kehityksessä – laatunäkökulmasta. Pääset mukaan vastaamaan ja kehittämään koko yrityksen prosesseja ja laatuasioita.

Tehtävässä tulet johtamaan, ohjaamaan ja kehittämään QEHS laatutoimintaa sekä vastaat asiakasprosessien laadunhallinnasta. Pidät yllä ja arvioit laatu- ja toimintajärjestelmää sekä vastaat toiminnan arviointimenetelmistä ja sen kehittämisestä. Määrittelet laadun kehitysprosessit ja olet mukana ohjaamassa niiden kehitystä, sekä huolehdit näiden käyttöönotosta, seurannasta ja mittaroinnista jatkuvan parantamisen käytänteitä noudattaen.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee tehtävään soveltuva teknikon, insinöörin tai DI:n koulutus. Sinulla on kokemusta laatu – ja toimintajärjestelmistä sekä halu edistää organisaation laatuprosesseja. Omaat hyvät johtamis- ja vuorovaikutustaidot sekä selviät suomen ja ruotsin kielellä.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja mielenkiintoisen vastuualueen, missä saat lähteä toteuttamaan itseäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päivi Ekholm 040 524 5554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi 1.7 – 21.7.2019
Tuija Koski    050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi      24.6 – 28.6 ja 29.7 – 7.8.2019

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi, jossa kerrot tarkemmin itsestäsi ja osaamisestasi viimeistään 7.8.2019 mennessä.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Marraskuussa Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös