KONSULTTI, Etha Wind Oy

Hae tätä työpaikkaa

Etha Wind Oy on vuonna 2003 perustettu tuulivoimaprojektien konsultointiyritys, joka auttaa asiakkaitaan kehittämään tuulipuistojen kannattavuutta. Suurin osa Etha Windin liiketoiminnasta tapahtuu Suomessa ja asiakkaat ovat ulkolaisia ja suomalaisia yhteisöjä. Etha Windillä on toimipisteet sekä Vaasassa että Espoossa ja yritys työllistää seitsemän asiantuntijaa. Suomessa Etha Wind tunnetaankin suurimpana tuulivoimakonsultti yhteisönä. Lue lisää yrityksestä: www.ethawind.com

Haemme Vaasaan tai Ouluun tulevaisuuden tuulivoima-asiantuntijaa. Oletko sinä Etha Windin uusi

KONSULTTI

 Etha Windin tiimi koostuu vanhemmista konsulteista, joilla on kattava kokemus voimalaitosten ja tuulivoiman kehittämisestä, sähkötekniikasta ja hankinnasta sekä nuoremmista asiantuntijoista, joiden keskeistä osaamista ovat tuulivoiman eri osa-alueet ja niiden kehittäminen.

Konsulttina työskentelet tiimissä, joka tuottaa erilaisia asiantuntijapalveluita vaativiin tuulivoimahenkkeisiin. Toimit omalla asiantuntijuusalueellasi projekteissa niiden koko elinkaaren ajan. Pääosan työajastasi käyttäisit meidän yhteyskehitysprojekteissamme sunnittelukonsulttina ja tulevaisuudessa projektipäällikköna.

Sinulla on sopiva koulutus, joka voi olla tekninentai luonnontieteellinen. Työkokemusta olet mahdollisesti kartuttanut joko energiasektorilta tai maankäytön tai kaavoituksen parista. Työkielesi on englanti ja lisäksi sinulla on erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito, jos vielä ymmärrät ruotsia ja omaat hyvät IT taidot, olet juuri se, jota etsimme!

Sosiaaliset taitosi ovat vahvat ja pystyt vakuuttamaan toiminnallasi muut. Liikut sujuvasti asiakasrajapinnassa ja nautit vuorovaikutuksesta muiden kanssa. Haluat kehittyä ja tunnet aitoa kiinnostusta tuulivoimaa kohtaan.

Työssä Etha Windillä saat olla mukana Suomen kiinnostavimmissa tuulivoimaprojekteissa. Pääset osalliseksi hankkeisiin, jotka mullistavat tuulivoimamarkkinat ja saat toimia kotimaisten sekä kansainvälisten markkinajohtajien kanssa.

Lisätietoja tehtävistä antaa WasaTalent Oy:n Päivi Ekholm 040 524 5554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 17.10.2019

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös