KIRJANPITOPÄÄLLIKKÖ

Jervois Finland Oy valmistaa vientimarkkinoille laadukkaita kobolttikemikaaleja ja -hienopulvereita, jota käytetään mm. kovametalleissa, katalyyteissä, ladattavissa akuissa sekä useissa eri kemianteollisuuden sovelluksissa. Olemme jalostaneet kobolttia Kokkolassa jo yli 50 vuoden ajan. Toimintaamme ohjaavat vastuullisuus, luotettavuus ja toiminnan jatkuvuuden takaaminen. Liiketoimintamme on sitoutunut markkinoiden johtaviin kestävän kehityksen käytäntöihin ja olemme olleet jo vuosikausia edelläkävijöitä hiilijalanjäljen pienentämisessä. Kaikessa toiminnassamme otamme huomioon myös sen, että henkilökuntamme voi hyvin. Työllistämme noin 200 henkilöä ja lisäksi noin 50 kesätyöntekijää. Syyskuusta asti olemme kuuluneet australialaiseen voimakkaasti kasvavaan Jervois Global -konserniin. Jervois Global on pörssinoteerattu yhtiö Australian(ASX: JRV) ja Toronton pörsseissä (TSX-V: JRV). Aiemmin Jervois Finland tunnettiin Freeport Cobalt nimellä.

Nyt etsimme kasvavaan toimintaamme sinua

KIRJANPITOPÄÄLLIKKÖ

Oletko taloushallinnon asiantuntija, joka kaipaa uralleen uutta suuntaa? Haluatko päästä osaksi kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota?

Kirjanpitopäällikkönä tulet vastaamaan suomalaiseen konserniin kuuluvien koti- ja ulkomaisten yhtiöiden kirjanpidon ja raportoinnin sujuvuudesta. Tehtävässä kehität ja tehostat ulkoisen laskennan prosesseja sekä sisäisiä kontrolleja. Pääset myös antamaan oman panoksesi uuden ERP-järjestelmän rakentamisessa.

Jotta menestyt tässä tehtävässä, tulisi sinulla olla monipuolista taloushallinnon osaamista sekä soveltuva koulutus. Hallitset FAS:n mukaisen tilinpäätöksen ja jos sinulla on IFRS tuntemusta on se sinulle eduksi. Olet rohkea järjestelmien käytössä ja sujuva Excel osaamisesi auttaa sinua mm. raportoinnissa. Sinun tulee kyetä kommunikoimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Luonteeltasi olet tarkka sekä täsmällinen ja omaat hyvät sosiaaliset taidot. Ymmärrät työn vaatiman joustavuuden merkityksen ja kykenet toimimaan hyvin myös paineen keskellä. Sinulla on organisointikykyä ja hallitset hyvin kokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset keskeiselle paikalle näkemään kansainvälisen liiketoiminnan arkea ja konkreettista kasvua lukujen kautta. Lisäksi saat mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut

Jos tämä jäi yhtään tehtävänä ”kutkuttamaan” niin ota yhteyttä ja kysele lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm, 040 524 5554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 24.10.2021.  Käy tuumasta toimeen ja täytä hakemus heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Hae tätä työpaikkaa