KEHITYSINSINÖÖRI

ViaCon on hyvämaineinen yhteistyökumppani, joka tunnetaan sekä tie- ja vesirakentamisen parissa työskentelevissä yrityksissä että viranomaisten keskuudessa ympäri Eurooppaa. Kiinteä yhteistyö johtavien eurooppalaisten geosynteettivalmistajien kanssa mahdollistaa nykytekniikkaa olevat tuotteet ja ratkaisut kaikkeen infrarakentamiseen. Ydintoimintaamme on aallotettujen teräsputkisiltojen, ja kierresaumattujen rumpuputkien valmistus. Tuote- ja laatukehityksemme ansiosta meistä on monissa tapauksissa tullut normiston luojia niille tuoteryhmille, joita valmistamme ja markkinoimme. Suomessa meitä on kaiken kaikkiaan muutamilla paikkakunnilla yli 30, ja valmistamme Vimpelissä, Etelä-Pohjanmaalla markkinoiden johtavat rumpu- sekä putkisiltatuotteet.

 

Vimpelin tehtaalle tarvitaan myynnin tekniseksi tueksi sekä laatua ylläpitämään oma-aloitteinen

KEHITYSINSINÖÖRI
 

Oletko ratkaisukeskeinen, kekseliäs ja kiinnostunut koneista ja infrarakentamisesta?

Kehitysinsinöörinä toimit Viacon putkituotteiden teknisenä tukena tehden tiivistä yhteistyötä myynnin kanssa parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Käytät työssäsi aktiivisesti Autocadia tuoteratkaisujen suunnittelussa ja pääset kehittämään tuotantomme laitteita sekä tekemään tuotekehitystä ideoidesi mukaisesti. Tehtävässä varmistat myös lupaviranomaisten kanssa ajantasaisen ohjeistuksen toiminnallemme sekä ylläpidät laatujärjestelmiä.

Olet ympäristöasioista kiinnostunut konetekniikan tai jonkin muun teknisen alan DI tai amk-insinööri. Sinulla on tuntemusta teräksestä sekä lujuustekniikasta. ISO9001 ja CE-merkin tuntemus on eduksi. Olet sosiaalinen ja yhteistyökykyinen etkä pelkää ottaa kantaa teknisiin asioihin. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, myös kirjallisesti. Toimipisteesi on Vimpelin tehtaalla, mutta meillä on myös joustava etätyöskentelymahdollisuus.

ViaConilla pääset näkemään mielenkiintoista teollisuuden alaa kansainvälisessä yrityksessä. Tarjoamme sinulle ketterän organisaation ja mutkattoman toimintakulttuurin, jossa pääset suoraan vaikuttamaan asioihin. Saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä hyvät ja sitoutuneet työkaverit vakaassa yrityksessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Paula Törnroos, 0505189448 tai paula.tornroos@wasatalent.fi.

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen WasaTalentin rekrytointijärjestelmään https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 25.9.2022. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta.

Hae tätä työpaikkaa