JOHTAVA ASIANTUNTIJA, Merius Oy

Hae tätä työpaikkaa


Merius Oy kuuluu teollisuuden teknisen suunnittelun ja projektinhallinnan edelläkävijöihin. Teemme teollisuuden laitosinvestointeihin liittyvää esi-, konsepti- ja toteutussuunnittelua tavalla, joka on mullistanut perinteisen suunnittelun ja siihen liittyvän päätöksenteon. Hyödynnämme suunnittelussa ennakkoluulottomasti uusinta teknologiaa, menetelmiä ja toimintatapoja, joiden avulla pystymme tarjoamaan merkittäviä etuja asiakkaillemme sekä heidän sidosryhmilleen. Palvelemme kemian-, kaivos-, konepaja- ja energiateollisuuden tunnetuimpia yrityksiä. Päämarkkina-alueemme on Suomi.

Keskitymme Meriuksella esteiden ja ongelmien sijasta mahdollisuuksiin ja ratkaisuihin. Pyrimme yhdessä tuloksiin, joista voimme olla ylpeitä. Panostamme hyvään laatuun ja luotettavuuteen, uusimpaan tekniikkaan ja menetelmiin sekä kehitysmyönteiseen hyvinvoivaan henkilöstöön.

Haemme kasvavaan ja kehitysmyönteiseen tiimiin

JOHTAVAA ASIANTUNTIJAA

Johtavana asiantuntijana vastaat suunnitteluprojektien etenemisestä ja onnistumisesta. Autat ja ohjaat suunnittelutiimiä ja olet tiiviisti yhteistyössä asiakkaiden kanssa tunnistaen heidän haasteensa. Varmistat suunnittelutiimin budjetissa pysymisen hankintojen osalta sekä aikataulussa pysymisen. Teet laitosinvestointiprojektien esi- ja konseptisuunnitteluun liittyviä tehtäviä ja kartoitat laitevalmistajien tarjolla olevia ratkaisuja.

Olet koulutukseltasi insinööri ja omaat kokemusta suunnitteluprojektien johtamisesta sekä teollisuuden toimintaympäristöistä. Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia myös visuaalisesti ja pystyt toimimaan 3D- suunnitteluohjelmien parissa. Suomen lisäksi kommunikoinnista englanniksi on etua työssäsi.

Ammatillisen osaamisesi lisäksi arvostamme persoonallisia puoliasi. Haluat kehittää, kehittyä ja oppia uutta. Pystyt toimimaan itsenäisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät sosiaaliset taidot.

Pääset mukaan uusimpien teknologioiden pariin kehittämään yrityksen toimintaa. Samalla saat hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi ja osaamistasi. Tarjoamme positiivisen ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön tuen, jossa panostasi arvostetaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Päivi Ekholm 040 524 5554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi  1.7 – 21.7.2019

Tuija Koski     050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi      24.6 -28.6. ja 29.7 – 4.8.2019

 

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi, jossa kerrot tarkemmin itsestäsi ja osaamisestasi viimeistään 4.8.2019 mennessä.

 

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Marraskuussa Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

 

 

 

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös