IT-ARKKITEHTI

Jervois Finland Oy valmistaa vientimarkkinoille laadukkaita kobolttikemikaaleja ja -hienopulvereita, jota käytetään mm. kovametalleissa, katalyyteissä, ladattavissa akuissa sekä useissa eri kemianteollisuuden sovelluksissa. Olemme jalostaneet kobolttia Kokkolassa jo yli 50 vuoden ajan. Toimintaamme ohjaavat vastuullisuus, luotettavuus ja toiminnan jatkuvuuden takaaminen. Liiketoimintamme on sitoutunut markkinoiden johtaviin kestävän kehityksen käytäntöihin ja olemme olleet jo vuosikausia edelläkävijöitä hiilijalanjäljen pienentämisessä. Kaikessa toiminnassamme otamme huomioon myös sen, että henkilökuntamme voi hyvin. Työllistämme noin 200 henkilöä ja lisäksi noin 50 kesätyöntekijää. Syyskuusta asti olemme kuuluneet australialaiseen voimakkaasti kasvavaan Jervois Global -konserniin. Jervois Global on pörssinoteerattu yhtiö Australian(ASX: JRV) ja Toronton pörsseissä (TSX-V: JRV). Aiemmin Jervois Finland tunnettiin Freeport Cobalt nimellä.

Nyt etsimme kasvavaan toimintaamme

IT ARKKITEHTIA

Oletko tietohallinnon asiantuntija, joka kaipaa uralleen uutta suuntaa? Haluatko päästä osaksi kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota?

Tässä tehtävässä tulet vastaamaan yrityksen IT-infrastruktuurin, järjestelmien ja tietohallinnon palveluiden kehittämisestä sekä liiketoimintaprosessien digitalisoinnista globaalissa toimintaympäristössä. Pääset suunnittelemaan ja rakentamaan yrityksen uutta IT-infrastruktuuria ja tietojärjestelmiä osana kokenutta ja asiantuntevaa kansainvälistä tiimiä.

Menestyäksesi tässä tehtävässä, sinulla tulee olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta projektinjohtotehtävistä sekä ajantasainen kokonaisymmärrys IT-infrastruktuuriteknologioista ja Microsoft-infran hallinnasta pilviympäristössä. Huomioit myös tietoturvan vaatimukset kaikessa tekemisessäsi. 

Sinulla on vahvaa kokemusta ja tuntemusta Microsoft 365 palveluiden ja Azuren parista. Hallitset palvelut AD (Azure + On-premise), GPO, PKI, DNS ja DHCP. Myös kokemus tai ymmärrys tietoliikenneratkaisuista, järjestelmäintegraatioista ja SQL:stä auttavat tehtävässä. Kokemus SAP S/4 tai muista ERP järjestelmistä katsotaan etuna.

Työ edellyttää hyvien yhteistyötaitojen lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tahtoa ja intoa kehittää toimintaa. Tarjoamme joustavat etätyömahdollisuudet. Sinulta onnistuu sujuvasti suomen sekä englannin kieli niin suullisesti kuin kirjallisestikin. 

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset keskeiselle paikalle näkemään kansainvälisen liiketoiminnan arkea ja konkreettista toimintaa uuden IT-infrastruktuurin parissa. Lisäksi saat mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävistä antaa WasaTalent Oy:n Tuija Koski 050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 24.10.2021.  Käy tuumasta toimeen ja täytä hakemus heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

 

Hae tätä työpaikkaa