HSEQ- INSINÖÖRI

Tikomet Oy on kovametallin kierrätykseen sinkkiprosessilla erikoistunut yhtiö. Alan viimeisintä tekniikkaa edustava tuotantolaitos sijaitsee Jyväskylän Seppälänkankaalla. Liikevaihtomme oli viime tilikaudella noin 50 miljoonaa euroa ja yhteensä meitä on 47 kovametallialan ammattilaista.  Kuulumme kansainväliseen Plansee-konserniin, joka on länsimaiden suurin volframituottaja ja johtava kovametallin kierrättäjä. Hiilijalanjälkemme on 10–30 kertaa pienempi kuin muiden volframinvalmistusmenetelmien.   

Haluatko päästä mukaan kehittämään luonnonvarojen säästöä ja ympäristönsuojelua edistävää kovametallin kierrätystä?

Haemme nyt Jyväskylän yksikköön

HSEQ- INSINÖÖRIÄ

Tässä tehtävässä tuet tuotantoa HSEQ – asioissa. Olet mukana kehittämässä laatu- ja turvallisuustoimintoja sekä viemässä eteenpäin käytännön kehitystoimenpiteitä. Tulet osallistumaan auditointeihin ja turvallisuuskierroksille sekä tarpeen mukaan perehdytät ja koulutat henkilöstöä. Myös ohjeistuksien laatiminen ja ylläpito, riskien arvioinnit sekä jäte- ja kemikaaliasiat kuuluvat vastuullesi.

Toivomme, että omaat hyvät perustaidot HSE- asioista tai sinulla on tehtävän haltuunottoon soveltuva koulutus (insinööri (AMK) tai vastaava). Onnistuaksesi tehtävässä sinulla on hyvä ymmärrys ISO 9001 ja ISO 14001 standardeista. Kokemus CO2- päästöjen laskemisesta tai kemikaalien CLP-luokittelusta katsotaan eduksi. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Persoonana olet joustava, yhteistyökykyinen ja omatoiminen. Nautit käytännönläheisistä monipuolisista tehtävistä ja ihmisten parissa työskentelemisestä. Saat asiat etenemään laadukkaasti ja turvallisesti.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kansainväliseen ja vakavaraiseen yksityisomisteiseen yritykseen. Tikometilla on hyvät työsuhde-edut ja yrityksessä on matala organisaatio sekä avoin ja mukava työyhteisö. Tikomet on alallaan globaalisti merkittävä sekä arvostettu toimija. Teemme vastuullista kierrätystyötä ympäristöystävällisesti.

Lisätietoja tehtävistä antaa WasaTalent Oy:n Tuija Koski 050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 25.5.2022.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta.

Hae tätä työpaikkaa