HR / MARKKINOINTI TRAINEE, WasaTalent Oy

Hae tätä työpaikkaa

WasaTalent Oy on 2012 perustettu urapolkujen rakentaja ja HR kumppani. Olemme suurin rekrytointi- ja suorahakuyritys Pohjanmaalla, toimistomme sijaitsee Vaasassa mutta toimialueemme kattaa koko Suomen. Tiimissämme on seitsemän henkilöä ja lisäksi meillä on kattava verkostokumppanien määrä. Hyvä työmme palkittiin, kun meidät valittiin Vuoden 2018 yritykseksi Vaasassa.

Nyt etsimme sinua

HR / MARKKINOINTI – TRAINEE

Haluatko mukaan porukkaan, jossa työtä tehdään intohimolla? Meillä päivät eivät todellakaan ole samanlaisia ja pääset mukaan aitoon tekemisen meininkiin.

Tulet työskentelemään konsulttiemme tukena. Avustat monipuolisesti rekrytoinnin, HR:n ja valmennuksen tehtävissä. Lisäksi työhösi tulee kuulumaan erilaisia markkinointiin liittyviä tehtäviä kuten kotisivujen päivitystä, some-päivityksiä sekä tapahtumiin ja tilaisuuksiin osallistumista.

Viihdyt meillä, jos olet rohkea, oma-aloitteinen ja tarkka etkä pelkää asiakaskohtaamisia. Sinulla tulisi olla sosiaalisten taitojesi lisäksi hyvät digitaidot sekä innovatiivinen asenne. Pidämme tärkeänä kykyäsi tuottaa jäsenneltyä sekä sujuvaa tekstiä ja kielitaitoasi.

Arvostamme mahdollisuuttasi aloittaa tehtävässä nopeasti. Tehtävä sopii esim. opintoihin liittyväksi harjoitteluksi tai työssäoppimisjaksoksi tai jos haluat muuten vain liittyä joukkoomme, niin ota rohkeasti yhteyttä! Työaika voidaan järjestellä pitkälti toiveidesi mukaan.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten ole nopea ja laita tietosi järjestelmäämme jo tänään!

Lisätietoja tehtävistä antaa WasaTalent Oy:n Päivi Ekholm 040 524 5554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

Lähetä hakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme www.wasatalent.fi ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 27.2.2020

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös