HR KONSULTTI, WasaTalent Oy

WasaTalent Oy on 2012 perustettu urapolkujen rakentaja ja HR kumppani. Olemme suurin  rekrytointi- ja suorahakuyritys Pohjanmaalla, toimistomme sijaitsee Vaasassa mutta toimialueemme kattaa koko Suomen. Tiimissämme on viisi henkilöä. Hyvä työmme palkittiin, kun meidät valittiin Vuoden 2018 yritykseksi Vaasassa.

Haluamme kasvaa ja kehittää toimintaamme edelleen ja siksi haemme joukkoomme


HR KONSULTTIA

Jos haluat olla mukanamme rakentamassa menestystarinaa sekä luomassa mielekästä tulevaisuuden työyhteisöä, laita hakemuksesi meille!

Meillä tehdään työtä intohimolla mutta inhimillisesti. Haluamme panostaa laatuun ja tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia asia. Emme odota ihmeiden tekijää vaan aktiivista ja mukavaa työkaveria itsellemme.

Olet osaaja, jolla on jo jonkin verran kokemusta HR tehtävistä, mielellään rekrytointien osa-alueella ja olet tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa. Sinulla on rohkeutta ottaa yhteyttä hakijoihimme sekä asiakkaisiimme. Innovatiivisuus, itsenäisyys ja tavoitteellisuus kuvaavat sinua.

Sinä tulet työssäsi keskittymään avoimiin rekrytointitoimeksiantoihin sekä avustamaan suorahakukonsulttejamme. Omasta taustastasi riippuen voit toimia myös HR-Projekteissa.. Toimiminen lähellä asiakasta on sinulle tuttua ja ymmärrät liiketoimintaprosesseja. Kommunikoit sujuvasti ruotsiksi ja englanniksi. Työ voi, niin halutessasi, ainakin aluksi olla myös osa-aikaista.

Käsittelemme hakemukset ehdottoman luottamuksellisesti.

Liity mukaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävistä antaa WasaTalent Oy:n Päivi Ekholm 040 524 5554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme www.wasatalent.fi ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 24.2.2019

Hae tätä työpaikkaa

Lisää samasta aiheesta