HR ASIANTUNTIJA, WasaTalent Oy

Hae tätä työpaikkaa

WasaTalent Oy WasaTalent Oy on pohjalainen, valtakunnallisesti toimiva HR-Talo. Toimimme henkilöstöjohtamisen kumppanina ja urapolkujen rakentajina ja olemme erikoistuneet ylimmän johdon, päälliköiden ja asiantuntijoiden suorahakuun ja rekrytointiin sekä HR-toimintojen konsultointiin ja kehittämiseen. Toimistomme sijaitsee Vaasassa mutta toimialueemme kattaa koko Suomen. Tiimissämme on viisi henkilöä. Hyvä työmme palkittiin, kun meidät valittiin Vuoden 2018 yritykseksi Vaasassa.

Nyt haemme joukkoomme
HR ASIANTUNTIJAA

Visiomme on olla kaiken kokoisten yritysten ykköskumppani henkilöstöjohtamisessa ja sen kehittämisessä. Olemme vahva vaihtoehto niille yrityksille, jotka haluavat vahvistaa organisaatiotaan uusilla henkilöresursseilla tai parantamalla henkilöstön mahdollisuuksia suorituksensa kehittämiseen. Kuulostaako tämä hyvältä?

Meillä työhön suhtaudutaan intohimolla ja haemmekin kovaa tekijää mutta emme hae kovanaamaa. Haemme henkilöä, jolla on uskallusta ja kykyä asettua asiakkaidemme asemaan ja auttaa heitä HR toimintojen moninaisessa maailmassa. Meille tärkeintä on tyytyväiset asiakkaat ja asiantuntijuuden kasvattaminen.

HR Asiantuntijana toimit asiakkaidemme tukena erilaisissa operatiivisen henkilöstötyön kysymyksissä. Autat asiakkaitamme uudistamaan  toimintamalleja ja kehität sekä tuotat dokumentaatiota liittyen niihin. Autat myös asiakkaita löytämään oikeat resurssit oikeisiin tehtäviin. Lisäksi työhösi tulee kuulumaan erilaisten kartoitusten ja kyselyiden toteuttaminen, analysointi ja raportointi.

Etsimme järjestelmällistä ja positiivista ammattilaista, jolla on jo hieman osaamista ja kokemusta HR työstä. Olet toiminut liiketaloudellisessa ympäristössä ja uskallat keskustella kaikkien organisaatiotasojen kanssa. Tiedät mistä puhutaan kun puhutaan ketterästä HR:stä.

Hienoa olisi jos sinulla olisi kokemusta asiantuntija rekrytoinneista, mahdollisesti jostain arviointityökalusta esim. SHL / PAPI / DiSC. Työssäsi tulet käyttämään suomea ja englantia jos pärjäät ruotsilla on se sinulle etu. Meille persoonasi on kuitenkin tärkein omisnaisuutesi, eli etsimme hyvää tyyppiä!

Meillä pääset aidosti vaikuttamaan työn tekemisen ja yrityksen arkeen. Monipuolisten ja vaihtelevien työpäiviesi taustalla on aina myös koko tiimin vahva tuki. Lisäksi hyödynnämme teknologian suomia mahdollisuuksia.

Jos haluat jakaa visiomme niin liity mukaan joukkoomme!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja ehdottoman luottamuksellisesti!

Jos haluat kysyä tehtävästä tai yrityksestä voit soittaa Päiville 040 524 5554 tai
jos haluat kuulla millaista WasaTalentilla on olla työssä tai työtehtävien sisällöstä
soita Tuijalle 050 306 5587 tai Villelle 050 518 9448

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme www.wasatalent.fi ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 22.10.2020

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös