HANKINTAINSINÖÖRI, Riikku Group Oy

Hae tätä työpaikkaa

Riikku Group on lasi- ja alumiinirakentamisen ammattilainen ja Suomen johtavia parvekekokonaisuuksien projektitoimittajia. Työntekijöitä Groupissa on reilu 200. Riikun asiakkaita ovat kaikki rakennusalan kärkiyritykset Suomessa. Toimintamme kattaa vaativimpienkin parvekeprojektien kokonaisvaltaisen toimitusketjun: asiantuntijamyynnin, tuotekehityksen, suunnittelun, tuotannon, projekti- ja työnjohdon sekä mittatarkan asennuksen

Haluatko sinä mukaan vahvasti ja kannattavasti kasvavaan huippujoukkoon?

Nyt haussa Alavudelle

HANKINTAINSINÖÖRI

Tässä tehtävässä otat haltuun hankintaorganisaation monipuoliset tehtävät. Vastuullasi on tilausten teko toimittajille ja tilausvahvistusten tarkistaminen sekä toimitusten valvonta. Pääset myös tekemään muita hankinnan kehitystehtäviä ja koordinoimaan aktiivisesti tehtaan ja suunnitteluorganisaation välillä sekä pitämään aktiivista yhteydenpitoa toimittajiin.

Toimeen tarttuvan ja tekevän asenteen lisäksi toivomme sinulta kokemusta hankinnan tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Lisäksi sinulta löytyy hyvät tietojärjestelmätaidot sekä järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä. Suomen kielen lisäksi pärjäät englannin kielellä. Sinulta löytyy tietynlaista jämäkkyyttä viedä asioita eteenpäin sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä halua oppia ja kehittyä työssäsi.

Meillä saat kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä mahdollisuuden kehittää ammattiaitoasi. Tarjoamme mukavan työyhteisön ja hyvät tiimikaverit, joiden kanssa saat mahdollisuuden olla mukana yhdessä alan kärkiyrityksistä Suomessa. Lisäksi saat koko Riikku yhtiön vankan tuen ja arvostuksen työllesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Koski, 050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 19.4.2021  Käy tuumasta toimeen ja täytä hakemus heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

 


WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.

Hae tätä työpaikkaa

Katso myös